2019. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 288,00 Ft
2019.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 288,00 Ft
Kezdőlap / Ingatlan / Elkészült a Wizz Air oktatóközpontja

Hirdetés

Elkészült a Wizz Air oktatóközpontja

A WING fejlesztésében határidőre megépült a Wizz Air képzési központja. A beruházás egy hosszú távú bérleti konstrukció keretében valósult meg a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér szomszédságában, a fejlesztés által Magyarország és egyben a régió legkorszerűbb repülési oktatóközpontja jött létre. A 3800 négyzetméteres épületben helyet kapott három pilótafülke-szimulátor, egy ultramodern kabin vészhelyzeti eljárás oktatási eszköz, valamint egy tűzoltási kiképző központ.


Idén novembertől áll a képzési központ a Wizz Air rendelkezésére, a WING Zrt. beruházásaként fejlesztett oktatóközpont közvetlenül a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér szomszédságában épült fel. A 3800 négyzetméteres egyedi igények szerint kialakított épület alapterületének harmadát foglalja el a gyakorlati oktató tér, három repülőgép-szimulátorral – ezek közül a 2 darab A320 pilótafülkét modellező CAE 7000XR Series mozgó szimulátorral. Az épületben helyet kapott továbbá egy ultramodern kabin vészhelyzeti eljárás oktatási eszköz is.

Az épület másik felében egy háromszintes irodarész épült fel, ahol irodák, 14 oktatóterem, egy előcsarnok és közösségi terek is megtalálhatóak. Az épület külsejét is a repülési téma inspirálta, a burkolat egy repülőgép külső megjelenését idézi. A Wizz Air létesítménye így hazánk legnagyobb légiközlekedési képzési központja lett, de a régióban is az egyik legmodernebbnek és legjobban felszereltnek számít, amely a jövőbeli igényektől függően tovább bővíthető. A Wizz Air képzési központjának tervezője az Építész Stúdió Kft., míg a kivitelezője a Bernecker Kft. volt.

– mondta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök vezérigazgatója.

Hirdetés

Az építkezés idén februárban indult, vagyis rövid idő alatt ez a WING Zrt. második fejlesztése a reptér környezetében, januárban adták át az ibis Styles Budapest Airport Hotelt.

2018.01.10 14:17 Megnyitott Magyarország legújabb reptéri szállodája
Forrás:
https://www.portfolio.hu/ingatlan/varos/elkeszult-a-wizz-air-oktatokozpontja.306543.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Új őrület hódít a magyar lakásoknál, házaknál: egy pofonegyszerű, legális trükkel lehet milliókat keresni

Új őrület hódít a magyar lakásoknál, házaknál: egy pofonegyszerű, legális trükkel lehet milliókat keresni

Budapesten és néhány nagyvárosban úgy növekszik a lakásállomány, hogy az összterület nem változik.(itt most az …