2019. június 17., hétfőMa Jusztin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.17. Jusztin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Ingatlan / Dinamikusan bővül a hazai hotelpiac – Új üzletágat alapított az ingatlancég

Hirdetés

Dinamikusan bővül a hazai hotelpiac – Új üzletágat alapított az ingatlancég

Bejelentette a CBRE hazai hotel divízióját, amely a növekvő helyi igényekre, valamint a dinamikusan bővülő regionális hotelpiacra reagálva kezdi meg működését. Az új divíziót Laurent Lassier irányítja, aki több mint 25 éves szállodaipari tapasztalattal rendelkezik, az Accornál töltött évei során pedig többek között a Sofitel és a Novotel irányításáért felelt.


Idén márciusban a CBRE, elindította hazai hotel divízióját – a bővülő helyi piacnak köszönhetően az újonnan létrejött csapat a CBRE Hotels teljes körű szolgáltatásait nyújtja. Ezek a szolgáltatások magukba foglalják a befektetési, értékbecslési, valamint az üzemeltető kiválasztásával kapcsolatos tanácsadást, a megvalósíthatósági tanulmányok elkészítését, illetve a projektmenedzsmentet és üzemeltetési tanácsadást.

Dinamikusan bővül a hazai hotelpiac - Új üzletágat alapított az ingatlancég


Hirdetés

Dinamikusan bővül a hazai hotelpiac - Új üzletágat alapított az ingatlancégA vállalat az új üzletág vezetésére Laurent Lassier-t nevezte ki azzal a céllal, hogy a kelet-közép-európai régióban működő cseh és lengyel modellek alapján kiépítse a hazai divíziót. A szakember több mint 25 éves szállodaipari tapasztalattal rendelkezik, korábban francia és nemzetközi vendéglátóipari vállalatoknál töltött be vezetői pozíciókat általános menedzsment, kereskedelem és marketing, hotelfejlesztés, valamint tanácsadás területén. A szakember az elmúlt tíz évben az Accor Group szállodaigazgatójaként dolgozott olyan márkákon, mint a Sofitel, a Mercure, a Novotel és a Budapest Kongresszusi Központ (BCC), amely jelentősen hozzájárult a közép-európai szállodaiparban szerzett tudásához és szakértelméhez.

“A szállodaipar az egész világon dinamikusan nő, a régióban és Magyarországon pedig kifejezetten jól teljesít. A helyi piac üzleti és turisztikai szempontból is rendkívül erős, így a CBRE Hotels számára nagyon fontos, hogy ezen a területen is jelen legyen” – mondta Laurent Lassier. “Az utóbbi időben mind az ügyfeleink, mind a partnereink részéről növekvő igényt tapasztaltunk a kifejezetten szállodákra fókuszáló szolgáltatásokra, így kézenfekvő döntés volt, hogy Magyarországra is kiterjesszük ezt a divíziót” – tette hozzá az újonnan kinevezett vezető, aki 19 éve él hazánkban. Új pozícióját március elejétől tölti be.

Forrás:
https://www.portfolio.hu/ingatlan/retail/dinamikusan-bovul-a-hazai-hotelpiac-uj-uzletagat-alapitott-az-ingatlanceg.318221.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Milliárdos ingatlanokra csaphat le az állam és a helyi önkormányzat a Balaton partján

Milliárdos ingatlanokra csaphat le az állam és a helyi önkormányzat a Balaton partján

Salátatörvényben rejtették el a Balatonra vonatkozó legújabb jogi lépést, ami könnyedén milliárdos tóparti ingatlanok megszerzését …