2018. december 16., vasárnapMa Etelka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2018.12.16. Etelka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Ingatlan / Átépíthetik a Batthyány teret

Hirdetés

Átépíthetik a Batthyány teret

A Batthyány tér átalakításáról beszélt Nagy Gábor Tamás I. kerületi polgármester aki elmondta, hogy jövőre a tér buszvégállomás jellege megszűnik és egy pihenő park jöhet létre – írja az InfoRádió.


A jövő évi tervek között szerepel a Batthyány tér felújítása, Nagy Gábor Tamás I. kerületi polgármester a rádiónak elmondta, hogy a fővárosi önkormányzattól kapott támogatással és saját erőből, valamint akár még kormányzati támogatással egy komoly felújítást végeznek majd. Az átalakítással a tér buszvégállomás jellege megszűnne.

A tervek alapján a buszok kikerülnének a térről, a Duna part felőli részen állhatnának meg, és úgy oldanák meg a forgalomszervezést, hogy a másik végállomáson várják meg az indulást, a Batthyány téren pedig a megállókat érintsék és továbbhajtsanak.

Nagy Gábor Tamás közölte: a tervek már jóváhagyási szakaszban vannak. Ezek szerint a tér közepén modern, de a hangulathoz illeszkedő, nagy közösségi park jönne létre díszburkolatokkal, kiemelve az ott található értékeket, szobrokat.

Hirdetés

Forrás:
https://www.portfolio.hu/ingatlan/varos/atepithetik-a-batthyany-teret.306621.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Két év alatt 20 millió? - Ennyit bukhattál, ha csak most vetted meg az új lakásod

Két év alatt 20 millió? – Ennyit bukhattál, ha csak most vetted meg az új lakásod

Elkészült a legfrissebb Budapesti Lakáspiaci Riport, amelyből többek között az is kiderül, hogy miként változott …