2019. február 24., vasárnapMa Mátyás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.24. Mátyás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Ingatlan / Átépíthetik a Batthyány teret

Hirdetés

Átépíthetik a Batthyány teret

A Batthyány tér átalakításáról beszélt Nagy Gábor Tamás I. kerületi polgármester aki elmondta, hogy jövőre a tér buszvégállomás jellege megszűnik és egy pihenő park jöhet létre – írja az InfoRádió.


A jövő évi tervek között szerepel a Batthyány tér felújítása, Nagy Gábor Tamás I. kerületi polgármester a rádiónak elmondta, hogy a fővárosi önkormányzattól kapott támogatással és saját erőből, valamint akár még kormányzati támogatással egy komoly felújítást végeznek majd. Az átalakítással a tér buszvégállomás jellege megszűnne.

A tervek alapján a buszok kikerülnének a térről, a Duna part felőli részen állhatnának meg, és úgy oldanák meg a forgalomszervezést, hogy a másik végállomáson várják meg az indulást, a Batthyány téren pedig a megállókat érintsék és továbbhajtsanak.

Nagy Gábor Tamás közölte: a tervek már jóváhagyási szakaszban vannak. Ezek szerint a tér közepén modern, de a hangulathoz illeszkedő, nagy közösségi park jönne létre díszburkolatokkal, kiemelve az ott található értékeket, szobrokat.

Hirdetés

Forrás:
https://www.portfolio.hu/ingatlan/varos/atepithetik-a-batthyany-teret.306621.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Jó hír az agglomerációban élők számára

Jó hír az agglomerációban élők számára

A héten emelték be az új felüljáró gerendáit a sztrádává bővülő M2-es dunakeszi csomópontjában. Itt …