2019. április 24., szerdaMa György napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 279,00 Ft
2019.04.24. György Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 279,00 Ft
Kezdőlap / Ingatlan / Aranyáron adják a garázsokat Budapesten

Hirdetés

Aranyáron adják a garázsokat Budapesten

Jelentősen megugrott a garázsok ára Budapesten, a legdrágább VII. kerületben 3,5 millió forintot is elkérnek egy parkolóhelyért – írja a Magyar Idők.

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy az ingatlanpiacnak van egy olyan szegmense, ami még a lakáspiacinál is magasabb hozamot hozhat a befektetők számára, ez pedig a parkolóhelyek és garázsok piaca. Mivel az autók száma növekszik, így a parkolóhelyek is felértékelődnek, a szűkös parkolókapacitások miatt. Különösen nehéz dolguk van a tulajdonosoknak a belvárosban, ahol a házak építése idején még nem terveztek parkolóhelyet. Ezt támasztja alá, hogy a legdrágábbnak számító 7. kerületben 3,5 millió forintot kérnek egy parkolóhelyért a Magyar Idők mai írása szerint.

A garázsok ára az elmúlt két évben 20 százalékkal növekedett, még a külső budapesti városrészek esetében is legalább 2 millió forintot kell fizetni értük. Eközben a bérleti díjak is megugrottak, az álladó helyekért is legalább havi 20 ezer forintot elkérhetnek. Ez azt jelenti, hogy a bruttó hozam az előbbi bérleti díjjal számolva a külső kerületekben is 12 százalék körül alakulhat.

Forrás: http://www.portfolio.hu/ingatlan/varos/aranyaron_adjak_a_garazsokat_budapesten.244428.html

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Augusztustól betiltják az éjszakai repülést Budapesten

Augusztustól betiltják az éjszakai repülést Budapesten

Augusztustól bevezetik az éjszakai repülési tilalmat Budapest felett éjfél és hajnali öt óra között, a …