2018. november 15., csütörtökMa Albert, Lipót napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
2018.11.15. Albert, Lipót Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
Kezdőlap / Ingatlan / Aranyáron adják a garázsokat Budapesten

Hirdetés

Aranyáron adják a garázsokat Budapesten

Jelentősen megugrott a garázsok ára Budapesten, a legdrágább VII. kerületben 3,5 millió forintot is elkérnek egy parkolóhelyért – írja a Magyar Idők.

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy az ingatlanpiacnak van egy olyan szegmense, ami még a lakáspiacinál is magasabb hozamot hozhat a befektetők számára, ez pedig a parkolóhelyek és garázsok piaca. Mivel az autók száma növekszik, így a parkolóhelyek is felértékelődnek, a szűkös parkolókapacitások miatt. Különösen nehéz dolguk van a tulajdonosoknak a belvárosban, ahol a házak építése idején még nem terveztek parkolóhelyet. Ezt támasztja alá, hogy a legdrágábbnak számító 7. kerületben 3,5 millió forintot kérnek egy parkolóhelyért a Magyar Idők mai írása szerint.

A garázsok ára az elmúlt két évben 20 százalékkal növekedett, még a külső budapesti városrészek esetében is legalább 2 millió forintot kell fizetni értük. Eközben a bérleti díjak is megugrottak, az álladó helyekért is legalább havi 20 ezer forintot elkérhetnek. Ez azt jelenti, hogy a bruttó hozam az előbbi bérleti díjjal számolva a külső kerületekben is 12 százalék körül alakulhat.

Forrás: http://www.portfolio.hu/ingatlan/varos/aranyaron_adjak_a_garazsokat_budapesten.244428.html

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Csökkenhet a belváros légszennyezettsége az új beruházás miatt

Csökkenhet a belváros légszennyezettsége az új beruházás miatt

A fővárosban autózók bosszúságára jó pár hete kerülgethetik a munkagödröket az Erzsébet-híd környékén, ahol éppen …