2019. szeptember 21., szombatMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.21. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Ingatlan / A Balatonra hívná a Red Bull Air Race-t Keszthely alpolgármestere

Hirdetés

A Balatonra hívná a Red Bull Air Race-t Keszthely alpolgármestere

A Balatonra hívná a Red Bull Air Race világbajnoki futamát Keszthely alpolgármestere, Nagy Bálint – írja az Index. Tarlós István február 5-én jelentette be, hogy a versenyt idén nem rendezik meg a fővárosban.


Ahogy korábbi cikkünkben írtuk, a budapesti lakosság észrevételeinek és érdekeinek figyelembevételével Tarlós István főpolgármester – Láng Zsolt bizottsági elnökkel egyetértésben – tájékoztatta a Red Bull Air Race szervezőit, hogy a rendezvény körülményeinek elégtelensége miatt a Főváros nem tudja az engedélyeket kiadni az ez év júliusra tervezett eseményre.

Nem cél, hogy idén ne legyen Red Bull Air Race-futam Magyarországon – nyilatkozta a Világgazdaságnak Gyulay Zsolt. A rendezvényt szervező Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta: eddig egyedül az dőlt el, hogy Budapesten 2019-ben nem lesz sportrepülőverseny. Ehhez Tarlós István főpolgármester ragaszkodik, ezt a döntését pedig a társaság tiszteletben tartja. Kiemelte, hogy ugyan volna rá lehetőség, de se a kormány, se a Hungaroring nem akarja felmondani a vonatkozó szerződést.

Bár Gyulay Zsolt a várható helyszínre vonatkozó részleteket egyelőre nem közölt, azt elárulta, hogy több alternatíva is szóba jöhet, és a következő hetekben tisztázódhat, hogy hová vihetik a futamot.

Hirdetés

2019.02.05 15:44 Idén nem lesz Red Bull Air Race Budapesten

Forrás:
https://www.portfolio.hu/ingatlan/varos/a-balatonra-hivna-a-red-bull-air-race-t-keszthely-alpolgarmestere.313417.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Látványos képeken az új Puskás Stadion

Látványos képeken az új Puskás Stadion

Új, látványos képekkel jelentkezett a Puskás Aréna a stadion jelenlegi állapotáról. Az aréna a saját …