2020. május 29., péntekMa Magdolna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.05.29. Magdolna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Ingatlan / A Balatonra hívná a Red Bull Air Race-t Keszthely alpolgármestere

Hirdetés

A Balatonra hívná a Red Bull Air Race-t Keszthely alpolgármestere

A Balatonra hívná a Red Bull Air Race világbajnoki futamát Keszthely alpolgármestere, Nagy Bálint – írja az Index. Tarlós István február 5-én jelentette be, hogy a versenyt idén nem rendezik meg a fővárosban.


Ahogy korábbi cikkünkben írtuk, a budapesti lakosság észrevételeinek és érdekeinek figyelembevételével Tarlós István főpolgármester – Láng Zsolt bizottsági elnökkel egyetértésben – tájékoztatta a Red Bull Air Race szervezőit, hogy a rendezvény körülményeinek elégtelensége miatt a Főváros nem tudja az engedélyeket kiadni az ez év júliusra tervezett eseményre.

Nem cél, hogy idén ne legyen Red Bull Air Race-futam Magyarországon – nyilatkozta a Világgazdaságnak Gyulay Zsolt. A rendezvényt szervező Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta: eddig egyedül az dőlt el, hogy Budapesten 2019-ben nem lesz sportrepülőverseny. Ehhez Tarlós István főpolgármester ragaszkodik, ezt a döntését pedig a társaság tiszteletben tartja. Kiemelte, hogy ugyan volna rá lehetőség, de se a kormány, se a Hungaroring nem akarja felmondani a vonatkozó szerződést.

Bár Gyulay Zsolt a várható helyszínre vonatkozó részleteket egyelőre nem közölt, azt elárulta, hogy több alternatíva is szóba jöhet, és a következő hetekben tisztázódhat, hogy hová vihetik a futamot.

Hirdetés

2019.02.05 15:44 Idén nem lesz Red Bull Air Race Budapesten

Forrás:
https://www.portfolio.hu/ingatlan/varos/a-balatonra-hivna-a-red-bull-air-race-t-keszthely-alpolgarmestere.313417.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Összeomlás jöhet, ha nem kap megint állami segítséget az építőipar

Összeomlás jöhet, ha nem kap megint állami segítséget az építőipar

Sokat tett az állam azért, hogy az elmúlt években az építőipar sikerágazattá váljon, de a …