2019. szeptember 22., vasárnapMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.22. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Vettünk a Lidlben virágmagot, tényleg kevesebb mag volt a csomagban

Hirdetés

Vettünk a Lidlben virágmagot, tényleg kevesebb mag volt a csomagban

Egy Lidlben és Aldiban vásárolt termékek másodpiacának fórumot adó Facebook-csoportban többen is jelezték, hogy a Lidlben vásárolt virágmagos csomagban kevesebb virágmag volt, mint amennyi fel volt tüntetve, sőt olyanra is volt példa, hogy teljesen üres volt a csomag.

A fotón a Gartenland nevű cég hibrid virágmagja látható, egy csomagban a csomagoláson feltüntetett felirat alapján 30 magnak kéne lennie, viszont a fotón legfeljebb 10 – talán 8 – magot lehet összeszámolni.

fotó: Facebook

fotó: Facebook

Elmentünk egy Lidlbe, és vettünk ugyanebből a 149 forintos virágmagból egy csomagot: ebben valószínűleg szintén 10-nél is kevesebb mag volt, bár nehéz pontosan megmondani, hogy a csomag tartalmából mi számít törmeléknek és mi magnak.

Hirdetés

20190516 130452

Fotó: Stubnya Bence / Index

Amikor ezt jeleztük az egyik pénztárosnak, egyből hívta a boltvezetőt, aki azt mondta, hogy cseréljük ki a csomagot. A különféle virágfajták között kicsit nehéz volt eligazodni, 150 és 500 forint között alakult a csomagok ára, de nem volt teljesen egyértelmű, hogy milyen fajtára lehetett volna cserélni, ezért egy másik eladó segítségét kértük, aki készségesen megmutatta, hogy melyek a 149 forintos csomagok.

Az eladó egyébként azt is elárulta, hogy neki is kevesebb mag volt a csomagban, mikor legutóbb sütőtök magot vett. Végül egy “Lobelia erinus” nevű fajtát választottunk, helyben meg is számoltuk a magokat, és ebben a csomagban már 30 darab volt a csomagoláson feltüntetett számnak megfelelően.

<img id="kep_szerkfoto_image_27797449" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2019/05/17/vettunk_a_lildlben_viragmagot_tenyleg_kevesebb_mag_volt_a_csomagban/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Még soha nem voltak ennyire tele a magyar gáztárolók

Szinte csordultig teltek a magyarországi gáztárolók: a legfrissebben regisztrált készletszint 6,139 milliárd köbméter, amely közel …