2019. április 19., péntekMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.19. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Varga Mihály vizsgálatot indított a nyugdíjak problémás utalása miatt

Hirdetés

Varga Mihály vizsgálatot indított a nyugdíjak problémás utalása miatt

Varga Mihály miniszter vizsgálatot indított a legutóbbi nyugdíjutalás “során keletkezett technikai problémák okainak feltárására”, derül ki egy írásbeli válaszból, amelyet Mesterházy Attila MSZP-s képviselő kérdésére küldött a miniszter, és amelyet a hvg.hu vett észre. A vizsgálat lezárása után a megállapításokról is tájékoztatja majd a szocialista politikust, ígéri Varga. 

A miniszter az ügyet összefoglalva azt írja, hogy a kincstár a szokásos eljárásrendben készítette elő az utalást, de az elutalás során “technikai hiba lépett fel, amelyet napközben sikerült elhárítani”, majd azzal folytatja, hogy “az utalások a GIRO rendszerének igénybevételével történnek, a GIRO tájékoztatása szerint pedig az érintettek január 11-i értéknappal a nyugdíjakat megkapták.

Hogy ebből mit érzékeltek maguk a nyugdíjasok, arról egyebek mellett ebben és ebben  a cikkekben írtunk. A DK és az MSZP-Párbeszéd egyébként hétfőn egymástól függetlenül közleményt adott ki, amelyben mindkét párt(szövetség) azt állította, hogy rengetegen még mindig nem jutottak a pénzükhöz.

Hirdetés

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2019/01/14/varga_mihaly_vizsgalat_nyugdij_utalas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Cipőt vegyen a kastélyból!

Cipőt vegyen a kastélyból!

Pár éve, amikor először töltöttem huzamosabb időt Körmenden, megdöbbentem, amikor az impozáns Batthyány-Strattmann-kastély parkjának egy …