2020. szeptember 25., péntekMa Eufrozina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 338,00 Ft
2020.09.25. Eufrozina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 338,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Új termékekkel rukkol elő az Amazon

Új termékekkel rukkol elő az Amazon

Az Amazon bejelentett számos új terméket, amelyeket az Alexa hangasszisztensével és a Fire TV szoftverrel láttak el. A tavaly bemutatott Fire TV Cube új verzóját a cég, míg számos másik terméket további gyártók készítették el – írja a CNBC.

Az e-kereskedelmi óriás kibővíti partnerségét és a Fire TV szoftverrel kapcsolatban számos olyan vállalattal fog össze, amelyek Németországban, Ausztriában és az Egyesült Királyságban árulják majd a termékeket.

IllusztrációForrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Zacharie Scheurer

A Fire TV Cube új verziója kétszer gyorsabb teljesítményre képes, mint elődje, amit tavaly júliusban mutattak be. A termék lehetővé teszi, hogy a tévét, és az ahhoz kapcsolódó elektronikai eszközöket hangvezérléssel irányítsa a vásárló. Hangvezérléssel lehet irányítani, hogy milyen műsor induljon el a tévén, lejjebb vagy feljebb vegye a hangerőt, vagy átkapcsoljon egy másik csatornára.

Nyolcszor többen használjuk a hangvezérlést a Fire TV-nél, mint más eszközöknél” – nyilatkozta Sandeep Gupta, a Fire TV termékfejlesztési alelnöke.

Az új modell 119,99 dollárba (35 ezer forint) kerül az USA-ban, és mostantól megvehető Németországban, az Egyesült Királyságban és Japánban is.

Amazon Fire Tv CubeForrás: Amazon

Az Amazon számos olyan terméket jelentett be, amelyek használják a cég Fire TV, illetve Amazon Alexa szoftvereit. Az Anker – amely a világ egyik vezető töltéstechnikai vállalata – legújabb Nebula hangtechnikai fejlesztése például már támogatja a Fire TV hangvezérelését. 

Az Amazon partneri megállapodást kötött a Dixons Carphone telekommunikációs vállalattal, a MediaMarktSaturn saját márkájával, az IMTRON-nal, valamint a Grundig német elektronikai céggel is.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20190905-tobb-ceggel-is-partneri-megallapodast-kotott-az-amazon-stream-tv-vonalon.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Jön az új Széchenyi Kártya, fejenként 250 milliós támogatást kaphatnak a turisztikai cégek

Jön az új Széchenyi Kártya, fejenként 250 milliós támogatást kaphatnak a turisztikai cégek

Igényelhető a legújabb Széchenyi Kártya, amely 0 százalékos kamattal segíti a turisztikai vállalkozásokat – jelentette …