2019. április 20., szombatMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Trump kiakadt, amiért a Nordstrom nem vevő a lánya ruháira

Hirdetés

Trump kiakadt, amiért a Nordstrom nem vevő a lánya ruháira

Donald Trump Twitter-bejegyzésben szólt be a Nordstrom-áruházláncnak, amiért az nem rendel többé a lánya, Ivanka cégétől divatcikkeket. Bejegyzése után esni kezdtek a Nordstom részvényei.

Hat nappal azután, hogy a nagyrészt luxuscikkeket forgalmazó Nordstrom-áruházlánc bejelentette, nem rendel többé Ivanka Trump divatkollekciójából, az elnök a Twitteren bírálta a céget. Bár a Nordstrom szerint a rendelést azért mondták vissza, mert nem fogytak annyira Ivanka Trump cuccai, az elnök politikai támadást lát a dolog mögött. Úgy érzi, lányával tisztességtelenül bánnak, pedig “Ivanka nagyszerű ember”.

A Nordstrom döntésével foglalkozott Sean Spicer, a Fehér Ház szóvivője is. Azt mondta, hogy az áruház döntése közvetlen támadás az elnök politikája ellen. A szóvivő szerint az elnöknek “joga van ahhoz, hogy apaként kiálljon a gyermekei mellett”. A Nordstrom nem kommentálta Trump bejegyzését.

Hirdetés

Az elnök nagyobbik lánya egyébként 35 éves, rövid ideig divatmodell volt az anyjához hasonlóan, ma a családi ingatlanos üzletben a hotelek menedzsmentjéért felelős alelnök, de van saját divat- és cipőmárkája is.

Forrás: http://index.hu/gazdasag/2017/02/08/trump_kiakadt_amiert_a_nordstrom_nem_vevo_a_lanya_ruhaira/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Használt lakásokra vették fel a legtöbb hitelt tavaly

Tavaly tizedével nőtt a lakáshitel-állomány, a felvett lakáshitelek összege pedig harmadával, a legtöbb hitelt használt …