2019. április 19., péntekMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.19. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Takarékbank lesz a Takarékbankból

Hirdetés

Takarékbank lesz a Takarékbankból

Nagyon érdekes manőverre készül a Mészáros Lőrinc bűvkörébe került Takarédbank Zrt és a köré szervezett Takarék Csoport, ami azzal kezdődik, hogy a Takarékbank nevet változtat, és az lesz a vége, hogy Takarékbanknak fogják hívni. De közben minden megváltozik, legalábbi ezt ígéri a csoport közleménye. 

A névváltoztatás több lépcsős lesz: először az a cég, amit most Takarékbank Zrt. néven ismerült, MTB-re (Magyar Takarékszövetkezeti Bank) változtatja a nevét, a Takarék Csoportba tartozó 12 takarékszövetkezet, 2 regionális bank és az immár MTB-nek nevezett Takarékban egyesül egy nagy, “ízig-vérig modern, a digitalizáció terén aktív, országosan elérhető” kereskedelmi bankban, amelyet Takarékbanknak fognak hívni. 

Mindez a taval novemberben elfogadott üzleti stratégia része. A nagy Takarékban létrehozásának első lépéseként 2019. május 1-jén a Mohácsi Takarék Bank Zrt., a Pannon Takarék Bank Zrt. és a már korábban is Mészáros cégeivel jó kapcsolatot ápoló B3 Takarék Szövetkezet egyesülni fog és átveszi a Takarék Csoport központi bankjának (a Takarékbanknak, ami már MTB lesz) hitel- és betétállományait is. 

Hirdetés

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2019/02/14/takarekbank_nevvaltoztatas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Cipőt vegyen a kastélyból!

Cipőt vegyen a kastélyból!

Pár éve, amikor először töltöttem huzamosabb időt Körmenden, megdöbbentem, amikor az impozáns Batthyány-Strattmann-kastély parkjának egy …