2019. június 20., csütörtökMa Rafael napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.06.20. Rafael Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Orbán Viktor díjat adott át a Market Építőnek, Garancsi István cégének

Hirdetés

Orbán Viktor díjat adott át a Market Építőnek, Garancsi István cégének

Csütörtökön rendezte a Figyelő a Top200 gáláját. A Várkert Bazárban megrendezett ünnepségen a Market Építő Zrt. nyerte el az év vállalatának járó díjat. A díjat Orbán Viktor miniszterelnök adta át.

D MTZ20181004006

Fotó: Máthé Zoltán

Mindez azért vezetett különös helyzethez, mert az átlátszó.hu nemrégiben megjelent nagy visszhangot kiváltó cikkében egy olyan luxusrepülő és egy olyan luxusjacht mozgását követte, amelyet a NER első vonala gyakran használt.

A cikkből az is kiderült, hogy például a repülőt maga Orbán Viktor is használta, amikor a MOL Vidi FC bulgáriai vendégjátékára, Várnába repült.

Hirdetés

Havasi Bertalan, a kormányfő szóvivője akkor a sajtó kérésére elárulta, hogy Garancsi István, a Mol Vidi FC meghatározó tulajdonosa hívta meg a repülőre barátját, a miniszterelnököt.

Garancsi István azonban nem csak a focicsapatnak, hanem a Market Építőnek is a résztulajdonosa.

Az eset kapcsán ismét megszólalt Havasi Bertalan, aki elmondta, amikor Orbán Viktor elfogadta a felkérést, még nem tudhatta, hogy ki lesz a díjazott, a vállalat egyébként is egy szakmai zsűri döntése alapján nyert.

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2018/10/12/orban_viktor_dijat_adott_at_a_market_epitonek_garancsi_istvan_cegenek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Betilthatják New Yorkban a hízott libamájat

Farmereket és állatvédőket hallgattak meg a New York városi tanácsában egy új szabályozást illetően, amely …