2019. január 20., vasárnapMa Sebestyén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.01.20. Sebestyén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Orbán Viktor díjat adott át a Market Építőnek, Garancsi István cégének

Hirdetés

Orbán Viktor díjat adott át a Market Építőnek, Garancsi István cégének

Csütörtökön rendezte a Figyelő a Top200 gáláját. A Várkert Bazárban megrendezett ünnepségen a Market Építő Zrt. nyerte el az év vállalatának járó díjat. A díjat Orbán Viktor miniszterelnök adta át.

D MTZ20181004006

Fotó: Máthé Zoltán

Mindez azért vezetett különös helyzethez, mert az átlátszó.hu nemrégiben megjelent nagy visszhangot kiváltó cikkében egy olyan luxusrepülő és egy olyan luxusjacht mozgását követte, amelyet a NER első vonala gyakran használt.

A cikkből az is kiderült, hogy például a repülőt maga Orbán Viktor is használta, amikor a MOL Vidi FC bulgáriai vendégjátékára, Várnába repült.

Hirdetés

Havasi Bertalan, a kormányfő szóvivője akkor a sajtó kérésére elárulta, hogy Garancsi István, a Mol Vidi FC meghatározó tulajdonosa hívta meg a repülőre barátját, a miniszterelnököt.

Garancsi István azonban nem csak a focicsapatnak, hanem a Market Építőnek is a résztulajdonosa.

Az eset kapcsán ismét megszólalt Havasi Bertalan, aki elmondta, amikor Orbán Viktor elfogadta a felkérést, még nem tudhatta, hogy ki lesz a díjazott, a vállalat egyébként is egy szakmai zsűri döntése alapján nyert.

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2018/10/12/orban_viktor_dijat_adott_at_a_market_epitonek_garancsi_istvan_cegenek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Állami óriásvállalat sem akarja kihasználni az új túlóratörvényt

Állami óriásvállalat sem akarja kihasználni az új túlóratörvényt

Bangóné Borbély Ildikó megkeresésére beérkezett az első rabszolgatörvényt elutasító nyilatkozat az egyik legnagyobb állami vállalattól, …