2020. május 28., csütörtökMa Emil, Csanád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2020.05.28. Emil, Csanád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Mennyivel keres többet egy pornófilmes operatőr, mint egy őstermelő?

Hirdetés

Mennyivel keres többet egy pornófilmes operatőr, mint egy őstermelő?

Ismét eltelt egy hét zsebekben turkálás nélkül, de most újra jelentkezik a Nettólottó! A sorozat, amiben amiben a magyar bérviszonyokat igyekszünk bemutatni.

A kvízhez a 2018 decemberében az Indexen megjelent kérdőívre kapott több tízezer válaszból szemezgettünk, hogy konkrét emberek példáján keresztül mutassuk be, milyen munkakörökben, hol és mennyi idő után mekkora fizetést lehet megkapni ma Magyarországon.

Módszertan

A kérdőívvel nem arra törekedtünk, hogy reprezentatív adatokat nyerjünk ki egy-egy szakmára vonatkozóan. Ez már csak azért sem lett volna lehetséges, mert egy ember fizetése a munkakörén kívül sok más tényezőtől függ, pont ezeket az egyedi jellemzőket szedtük össze a kérdések segítségével.

Így a kérdésekben nem valamiféle átlag, hanem egy adott, ténylegesen létező ember fizetése a helyes válasz. Ez nem jelenti azt, hogy ne kereshetne valaki többet vagy kevesebbet akár nagyon hasonló paraméterekkel, de a szélsőséges adatokat azért kiszűrjük a többi, ugyanabból az iparágból beérkezett választ felhasználva. Ha valaki olyan fizetést írt be, ami számottevően eltér a többi hasonló jellemzőkkel bíró kitöltőétől, az nem kerül be a kvízbe.

Hirdetés

(Figyelem, az oldal a csúszkát automatikusan a vonal közepére, 1 millió 250 ezer forinthoz teszi, ez ne tévesszen meg senkit!)

A következő részből kiderül többek között, hogy mennyit keres egy autóipari szalagmunkás, egy boncmester és egy sörfőző. Ha esetleg lemaradt volna a korábbi részekről, azokat itt nyomogathatja végig:

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2019/05/15/nettolotto_19/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hatalmas átalakuláson mehetnek keresztül a repülőterek

Noha a koronavírus-járvány súlyos negatív hatást gyakorolt az idei turizmusra, egyes szakértők szerint hosszabb távon …