2019. április 19., péntekMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.19. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Egy vagyont utasított vissza a londoni képtár az opiátkrízis miatt

Hirdetés

Egy vagyont utasított vissza a londoni képtár az opiátkrízis miatt

A londoni National Portrait Gallery visszautasította az opiátkrízisben érintett Sackler család 1 millió fontos adományát, mert a család cége, a Purdue Pharma egy olyan, OxyContin nevű fájdalomcsillapítót árult, amellyel kapcsolatban felmerült, hogy opiáttartalma miatt függőséget okozhat – írta meg a BBC.

Az intézmény és a család közös nyilatkozatban jelentették be, hogy nem működnek együtt, miután a családi céget meggyanúsították. A Sackler család úgy nyilatkozott, nem akarnak gondot okozni ezzel a képtárnak. A család még 2016-ban ajánlotta fel az összeget, egy összesen 35 és fél millió fontos fejlesztéshez, a múzeum azóta fontolgatta, hogy elfogadja-e, de ideje is volt rá, mert a beruházás még nem indult el.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2019/03/20/a_londoni_national_portrait_gallery_visszautasitotta_az_opiatkrizisben_erintett_csalad_adomanyat/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Kizuhant az erkély üvegtáblája egy pécsi tízemeletesből

Kizuhant az erkély üvegtáblája egy pécsi tízemeletesből

Veszélyesek az erkélyüvegek Pécs legnagyobb lakótelepének néhány utcájában – számolt be az RTL Klub Híradója. …