2019. október 20., vasárnapMa Vendel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.10.20. Vendel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Belgiumban már van teljesen újrahasznosított műanyagpalackban árult ásványvíz

Hirdetés

Belgiumban már van teljesen újrahasznosított műanyagpalackban árult ásványvíz

100 százalékban újrahasznosított műanyagból készült PET-palackokban dobja piacra ásványvizeit a Nestléhez tartozó Valvert ásványvíz.

Európában elsőként Belgiumban jelenik meg a piacon a Nestlé Valvert ásványvizének új palackja, s ezzel az első belga természetes ásványvíz márka lesz, amely teljes mértékben újrahasznosított PET-ből (rPET) készült palackot használ. Az új palackozott ásványvíz e hónaptól kapható kiskereskedelmi forgalomban Belgiumban és Luxemburgban. 

Az új palack 100 százalékban újrahasznosított PET-ből, azaz rPET-ből készül. Ez azt jelenti, hogy a Valvert kizárólag régi palackokból állítja elő az újakat és nincs szükség új PET nyersanyag felhasználására.

A Valvert megbízható forrásból szerzi be az ásványvíz palackozáshoz szükséges jó minőségű, élelmiszeripari minősítésű rPET nyersanyagot, így a 1,5 literes kiszerelésű ásványvíz teljesen, a félliteres kiszerelés pedig 50 százalékban rPET palackokban kerül forgalmazásra. A cél, hogy 2019 végéig a félliteres palackok is teljesen rPET-ből készüljenek.

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20190710_Belgiumban_mar_van_teljesen_ujrahasznositott_muanyagbol_keszult_asvanyviz#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Felpörgött szeptemberben a svájci luxusórák iránt vásárlókedv

A független újságírás azt jelenti, hogy szabad világban élünk. Támogass te is! Szeptemberben jelentősen megnövekedett …