2019. június 20., csütörtökMa Rafael napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.06.20. Rafael Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Ázsiát is lenyomná a Netflix

Hirdetés

Ázsiát is lenyomná a Netflix

Ázsia fiatal és egyre inkább digitális lakossága “hihetetlen lehetőséget” jelent a vállalat nemzetközi terjeszkedéséhez – mondta el Ted Sarandos, a Netflix egyik vezetője a CNBC-nek.

Az ázsiai előfizetők száma már meghaladta az Egyesült Államok 58 milliós előfizetői számát – a cégnek globálisan 137 millió felhasználója van.

IllusztrációForrás: Getty Images/2017 Chesnot/Chesnot

A vállalatnak nagyon egyedi elképzelései vannak a régióról – magyarázta Sarandos. Hozzátette, hogy a leginkább Indiában akarják növelni az előfizetői bázist, amely rövid idő alatt elérheti a 100 millió felhasználót.

Körülbelül 450 millió internet-felhasználó található Indiában, és mintegy a fele néz videókat a YouTube-on, és más hasonló videómegosztó oldalakon” – tette hozzá Sarandos.

Hirdetés

Ugyanakkor az országban már sikerrel működik az Amazon, valamint a Holstar streaming-szolgáltatása. A Netflix ezért különböző árazási modelleket próbál tesztelni, hogy felülkerekedjen a versenytársain, valamint nagy hangsúlyt helyeznek eredeti tartalmak előállítására is.

A cég legalább száz, önálló gyártású projektet tervez megvalósítani Indiában a közeljövőben.

Forrás:
http://www.origo.hu/gazdasag/20181109-a-netflix-indiaban-terjeszkedik.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

El tudja halasztani a kormány a bankszámlák tömeges zárolását

Ha a bankok azt tapasztalják, hogy több mint egymillió ember számlája veszélybe kerül, akkor a …