2019. augusztus 26., hétfőMa Izsó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.08.26. Izsó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Az okostelefonunk alapján indul az utasbiztosítás, a baj csak az, hogy nem mindig áll le

Hirdetés

Az okostelefonunk alapján indul az utasbiztosítás, a baj csak az, hogy nem mindig áll le

A londoni Revolut az egyik legnépszerűbb fintech-cég. Két rendkívül okos orosz tőkepiaci szakember, Nyikolaj Sztoronszkij (egy ismert gazpromos vezető fia) és Vlad Jacenko a CSFB moszkvai részlegénél dolgoztak együtt. Sztoronszkij kereskedő volt korábban a Lehman Brothersnél, míg Jacenkot a Deutsche Bank fejlesztőként alkalmazta.

Nyikolaj Sztoronszkij

Nyikolaj Sztoronszkij

Fotó: Kimberly White / Getty Images Hungary

Közös vállalkozási ötletükkel Londonba mentek, összekalapoztak 3,5 millió dollárt és négy éve elindították a ma már 1,7 milliárd dollárt érő Revolut neobankot.

Hirdetés

Minden trendi, minden olcsó

A szolgáltatás az ügyfeleknek nagyon vonzó, azt nehezebb megérteni, hogy a szolgáltatónak mi ebben az üzlet, talán az a modell, hogy a cég egyelőre ügyfélbázist épít, mert amúgy tényleg nagyon olcsón ad mindent.

A szolgáltatás röviden: pillanatok alatt igényelhető a cégtől egy globálisan használható kártya, amivel gyakorlatilag költség nélkül lehet világszerte váltani, készpénzt felvenni, vásárolni, és még nagyon kedvező biztosításokat is lehet kötni.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2019/06/11/docog_a_revolut_hipermodern_biztositasa/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elképesztő fordulat a bérlakások piacán: megállt a díjak emelkedése?

Úgy tűnik, hogy a legélénkebb bérlakáspiaccal rendelkező nagyvárosokban tetőztek a bérleti díjak. Legalábbis erre utal, …