2019. március 23., szombatMa Emőke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.23. Emőke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / A 1051-es irányítószám éri a legtöbbet

Hirdetés

A 1051-es irányítószám éri a legtöbbet

Az ötödik kerületi lakások kerülnek a legtöbbe, vidéken pedig Zamárdi áll az élen – derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) jelentéséből, amely 2018 első félévének hivatalos tranzakcióit vizsgálta.

A lakáspiaci elemzések jellemzően város, kerület, esetleg városrész bontásban vizsgálják a különböző statisztikai mutatókat; irányítószámok alapján ritkán készül felmérést. Magyarországon több mint 3500 postai irányítószámot használunk (legalábbis a Posta adatbázisa szerint), így meglepően részletes képet kaphatunk a vizsgálattal. A Pénzcentrum megkeresésére, a Takarék Index és KSH adatok alapján, az ELTINGA készítette el a számítást.

Országos szinten elvitathatatlan Budapest előnye, a legértékesebb 25 irányítószám közé egy vidéki sem fért be. Az ország legdrágább irányítószáma a 1051-es, az utána lévő 5 hely is ötödik kerületi irányítószámé. Az első nem ötödik kerületi városrész az a 7. kerületből való. (Meg kell jegyezni, hogy nagy az eltérés abban, hogy bizonyos irányítószámoknál mennyi tranzakció volt.)

Hirdetés

Vidéken Zamárdi az első, majd Nagykovácsi és Budaörs a sorrend.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2018/12/07/a_1051-es_iranyitoszam_eri_a_legtobbet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Csökkent a magyar agrárexport

Csökkent a magyar agrárexport

A mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek exportja csökkent, importja pedig nőtt tavaly, így az ágazat külkereskedelmi …