2019. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 288,00 Ft
2019.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 288,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / 273 millióért épülhet az egzotikus szegénynegyeddel tarkított mozipark Kisvárdán

Hirdetés

273 millióért épülhet az egzotikus szegénynegyeddel tarkított mozipark Kisvárdán

Egy Kisvárdán már bejáratott budapesti cég építheti fel a moziparkot Seszták Miklós városában – írja az Mfor. A Cinemaqua néven futó beruházásra nettó 276 millió forint áll az önkormányzat rendelkezésére, a benyújtott ajánlatok alapján úgy tűnik, ennyiből ki is lehet hozni a moziparkot.

A közbeszerzési hatóság oldalára feltöltött dokumentumokból kiderül, hogy ajánlattételre kisvárdai beruházásokban már jártas gazdasági szereplőket kértek fel, akik közül hárman adtak be ajánlatokat:

  • a DÉSZ-KER nettó 286,2 millióért,
  • a Kelet-Onyx nettó 298,5 millióért,
  • a Nyírépszer pedig a Szabó-Tetőmester Kft.-vel közösen adott be egy nettó 273,7 milliós ajánlatot.

Mivel egyedül ez utóbbi kevesebb a rendelkezésre álló összegnél, jó eséllyel a Nyírépszer-Szabó-Tetőmester konzorcium nyeri majd a tendert, hacsak más okból ki nem zárják. 

Hirdetés

A Nyírépszer nem ismeretlen a nemzeti fejlesztési miniszter városában, hiszen számos feladatot elnyertek már – írja az Mfor. Ők építik a sportszállót és apartmanházat mintegy 1,5 milliárd forintért, közel félmilliárdot kapnak a nemzetközi versenyekre is alkalmas atlétikai centrum kivitelezéséért, és egy “vízi filmstúdió” felhúzása is a cég feladata lett 174 millió forintért. Bár ez a feladat külön került meghirdetésre, a rendelkezésre álló információk szerint a csarnok a “The Terror” díszlethajó bemutatására fog szolgálni, vagyis illeszkedik a mozipark koncepciójába. ha így van, a most megjelent 273 milliónál 174 millióval drágább lehet a beruházás összköltsége. 

Forrás: https://index.hu/gazdasag/2018/01/31/273_millioert_epul_az_egzotikus_szegenynegyeddel_tarkitott_elmenypark_kisvardan/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szijjártó újabb hosszútávú orosz gázszerződést emleget

Ha az Exxon Mobil szeptemberig nem dönti el, befektet-e a román fekete-tengeri földgázmező projektbe, akkor …