Godzilla: King of the Monsters előzetes érkezett appeared first on Hessteg.

" /> Godzilla: King of the Monsters előzetes érkezett appeared first on Hessteg.

" /> Godzilla: King of the Monsters előzetes érkezett appeared first on Hessteg.

"> Godzilla: King of the Monsters előzetes érkezett appeared first on Hessteg.

">
2020. január 20., hétfőMa Sebestyén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 335,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 312,00 Ft
2020.01.20. Sebestyén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 335,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 312,00 Ft
Kezdőlap / Film / Mozi / Godzilla: King of the Monsters előzetes érkezett

Hirdetés

Godzilla: King of the Monsters előzetes érkezett

Szemernyi kétség sincs bennem, hogy Godzilla valóban a szörnyek királya. Annak, hogy Michael Dougherty filmjét mégsem várom, mint a Messiást egészen más okai vannak, olyan okai, amelyek idestova 20 évre nyúlnak vissza.

1998-at írtunk. Két évvel A függetlenség napja után Roland Emmerich egyike volt a legnagyobb sztár rendezőknek, bizonyította, hogy ért ahhoz a fajta hősies hatásvadászathoz, amitől libabőrös leszel, akármennyire is szégyenled. Úgy tűnt, hogy a lehető legjobb kézbe került a Godzilla projekt.

Nem, szerintem az 1998-as Godzilla nem volt jó. Guilty pleasure-nek sem. Nem.

Meggyőzhető vagyok, de eddig még senkinek sem sikerült megváltoztatni a véleményem, noha -és ezen őszintén meg vagy lepődve-, jó pár ismerősöm kifejezetten szereti a Matthew Broderick nevével fémjelzett katasztrófát.

Hirdetés

A potenciál azonban ott van, mindig is ott volt, nem véletlen a japán popkultúra egyik oszlopos tagja ez a kaidzsú. Ezért még inkább sajnálatos, hogy nem kapott olyan filmet, amilyet megérdemelt volna és mielőtt még félreértenétek: én szerettem a Tűzgyűrűt, simán elkap a hév, ha hős amerikaiak megmentik a világot, akár szörnyek ellen harcolva, akár egy aszteroidába fúrva, de még akkor is, ha buta Hasbro játékot játszanak a tenger közepén.

Nem ezzel van a baj. A Godzilla filmek (’98-tól) egyszerűen rosszak.

Igen, a 2014-es is. Én örülök neki, ha van aki szerette, nálam az év egyik legnagyobb csalódása volt négy évvel ezelőtt a maga darabos, sehová sem tartó, ötlettelen forgatókönyvével.

A Warner azonban üti a vasat amíg meleg, hisz az univerzumban játszódó tavalyi Kong: Koponya-sziget nem teljesített rosszul (olyannyira nem, hogy bő 30 millióval többet hozott, mint a 2014-es film), úgyhogy jövő májusban érkezik is a Godzilla: King of the Monsters, aminek most megérkezett a trailere.

Kattintsatok a lenyílóra és nézzétek meg az előzetest.

Godzilla: King of the Monsters – előzetes (katt és lenyílik)

Messzemenő következtetéseket nem szeretnék levonni a látottakból. A tapasztalataim alapján túlságosan bizakodó nem merek lenni, noha mind a színészgárda, mind a kaidzsúgárda meglehetősen impozáns, ehhez nem fér kétségem.

Ugyanakkor első blikkre nem feltétlen örülök Millie Bobby Brown (fő)szerepeltetésének, sem annak, hogy a traileren erőteljesen átüt a drámai szál. Ettől függetlenül persze simán sülhet el jól ez a próbálkozás és megkaphatom végre azt a Godzilla filmet, amire 20 éve várok.

Nektek mi a véleményetek a látottak alapján? Ígéretesnek tűnik a Godzilla: King of the Monsters?

sav5-01

Forrás: https://hessteg.com/godzilla-king-monsters-elozetes-erkezett/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megérkezett a Shazam! előzetese

Sokszor elmondtam már, hogy én szeretném szeretni az újhullámos DC filmeket. Tényleg. Nem vagyok Marvel …