Befutott az Aquaman trailere! appeared first on Hessteg.

" /> Befutott az Aquaman trailere! appeared first on Hessteg.

" /> Befutott az Aquaman trailere! appeared first on Hessteg.

"> Befutott az Aquaman trailere! appeared first on Hessteg.

">
2020. január 20., hétfőMa Sebestyén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 335,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 312,00 Ft
2020.01.20. Sebestyén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 335,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 312,00 Ft
Kezdőlap / Film / Mozi / Befutott az Aquaman trailere!

Hirdetés

Befutott az Aquaman trailere!

A DC Moziverzum idén egyetlen filmmel kedveskedik nekünk, ez pedig a régóta várt Aquaman lesz, december végén. Sokáig kellett várni, hogy végre a kezünkbe kaparintsuk az előzetest, de a készítők nem akarták elkapkodni, mert szerették volna, ha teljes pompájában tündököl a látvány, már a trailer-ben is.

Isten látja lelkemet, én szeretem a DC-t. Szeretném a DC-t. Imádtam Nolan Batmanjeit. Alapvetően szeretem a DC karaktereit. Valahogy, valamiért a filmkészítés, az igazi nagy áttörés viszont nem nagyon megy nekik.

Biztos sokan lehurrogtok majd (és ezzel nincs is semmi baj, nem vagyunk egyformák), de számomra a Man of Steel a fogyasztható kategóriába esett, a Batman v Superman: Dawn of Justice simán rossz volt, a Suicide Squad simán még rosszabb (de tényleg, azt komolyan gondolták egyáltalán?), a Wonder Woman megint fogyasztható, néhol már-már a jó határait súrolva, s mikor már épp derengett a fény az alagút végén, gyorsan jött is a Justice League, amiből csak az hiányzott, hogy Batman elmenjen egy zsírleszívásra.

Kicsit olyan, mintha a konkurencia csinálná félig a filmeket és trollkodásból alávágnának mindegyik projektnek, hol jobban, hol kevésbé, de a végén a néző mindig azt érzi, mintha a Kész Átverés Show-ban lenne. Hihetetlen, ezt komolyan gondolják a Warnernél. Nem létezik.

Hirdetés

Aztán -nem tudom, lehet hogy csak én voltam így vele-, az Aquqman felé fordult minden bizodalmam. Nem, nem azért, mert Jason Momoa, Amber Heard, Nicole Kidman… na jó azért is, bár Momoa nem volt valami lehengerlő a Justice League-ben – ami bizakodásra adott okot, az James Wan személye. Végre -ismét- odaengedtek egy tökös rendezőt egy DC film közelébe, Wan pedig ritkán okoz csalódást.

Adva van tehát a lehetőség, hogy letegyen egy emlékezetes eredettörténetet – már csak azért is, mert erre a DC-nek iszonyat nagy szüksége van.

Mert bár a nézők még mindig kitartanak (magam sem értem, hogy miért), megsaccolni sem tudom, hogy ez meddig lesz így és gyanítom, hogy a Wanernél ugyanígy vannak ezzel. Lassan tényleg kellene mutatni valami nagyot, valami ígéreteset és kitörni a középszerűségből. Aquaman erre pont jó lenne, még ha Vinnie Chase ki is maradt a filmből.

Itt jött el az a pont, hogy nem húzom tovább az időt, katt a lenyílóra és lessétek meg a trailert.

Aquaman – előzetes (katt és lenyílik)

Igen, én mindig mindig bizakodó vagyok, bár lehet, hogy nagyon rosszul teszem. Hiszem, hogy ezt a trailert most a lehengerlés (akaratának) a jegyében vágták meg ilyenre és már nagyon azt érezték, hogy elő kell rukkolni valami videóanyaggal, mert ezt így ebben a formában még közel sem nevezném tökéletesnek.

Egyrészt a sztori nagyon Black Panther koppintásnak tűnik, ráadásul a CGI… nos nincs a helyzet magaslatán. Megint. Harmadrészt pedig én értem, hogy egy picit fel akarnak hagyni a sötét és komor hangvétellel, de így első látásra az egész nagyon színes és túlságosan műnek hat.

Nektek mi a véleményetek a látottak alapján? Ígéretesnek tűnik az Aquaman film?

sav5-01

Forrás: https://hessteg.com/befutott-az-aquaman-trailere/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megérkezett a Shazam! előzetese

Sokszor elmondtam már, hogy én szeretném szeretni az újhullámos DC filmeket. Tényleg. Nem vagyok Marvel …