2018. december 13., csütörtökMa Luca napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2018.12.13. Luca Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Zsarolta gyerektársait és istenként bálványoztatta magát, vádat emeltek ellene

Hirdetés

Zsarolta gyerektársait és istenként bálványoztatta magát, vádat emeltek ellene

Folytatólagosan elkövetett rablás és zsarolás bűntette, valamint kényszerítés bűntette miatt emeltek vádat azzal a fiatalkorúval szemben, aki egy gyermekotthonban elvette társai ételét, ételt és italt vásároltatott magának, és arra is kényszerítette őket, hogy imádkozzanak hozzá, írja közleményében a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség.

A fiatalkorú egy Somogy megyei gyermekotthonban lakott, ahol több társát is heti rendszerességgel arra kényszerítette, hogy az otthonról hozott ételüket adják át neki, és aki nem tett eleget a követelésének, azt veréssel fenyegette meg.

Többször előfordult olyan is, hogy a vádlott a gyengébb fizikumú társaitól kizsarolta, hogy a gyermekotthon közelében lévő élelmiszerboltban különböző élelmiszereket – energiaitalt, chipset, illetve üdítőt – vásároljanak neki. A vádlott két társát bántalmazással való fenyegetéssel arra is rávette, hogy térdeljenek le elé és imádkozzanak hozzá.   

Hirdetés

Az ügyészség a letartóztatásban lévő és javítóintézetben fogva tartott vádlottal szemben javítóintézeti nevelés elrendelésére tett indítványt azzal, hogy amennyiben a bűncselekmények elkövetését beismeri, a bíróság annak tartamát 3 évben határozza meg.

Forrás:
https://index.hu/belfold/2018/12/07/somogy_megye_gyermekotthon_zsarolas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

MZP: Nem mer a Fidesz nekifutni egy választásnak

MZP: Nem mer a Fidesz nekifutni egy választásnak

A bosszúpolitizálást választotta a Fidesz Hódmezővásárhelyen, ezért nem sikerült a Csongrád megyei város költségvetésének újratárgyalása …