2019. március 26., keddMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 316,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.03.26. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 316,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / VV Fanni-ügy: Újra gyilkolhatna a gyanúsított, ha kiengednék

Hirdetés

VV Fanni-ügy: Újra gyilkolhatna a gyanúsított, ha kiengednék

A VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított férfinak, B. Lászlónak már nincs esélye óvadék megállapítására, mert a bíróság kibővítette előzetes letartóztatása indokait. A bíró szerint újra gyilkolhatna a férfi, ha kiengednék.

A Budai Központi Kerületi Bíróságon 2 hete dönöttek arról, hogy B. László a szökés, elrejtőzés veszélyére miatt előzetes letartóztatásban marad. A napokban azonban bővült az indoklás.

Rendhagyó módon, plusz két ponttal módosították a letartóztatás fenntartását, és a bűnismétlés veszélyét is felsorolták. Illetve mivel nincs meg a holttest, a bíróság szerint a bizonyítékok eltüntetésének veszélye is fennáll”– mondta el a Borsnak  a férfi korábbi ügyvédje, Brodmann Péter.

Az ügyvéd szerint a bíróság ezzel az óvadék lehetőségét akarta megakadályozni. Ha ugyanis az első, A pont maradt volna csak, akkor óvadéki eljárást lehetett volna kezdeményezni.

Hirdetés

Így azonban ez már nem lehetséges. Nagyon ritka, hogy kibővülnek a pontok”

– magyarázta az ügyvéd, aki most arra vár, hogy a törvényszék visszahelyezze őt a védőszerepbe. Az óvadék egyébként több százmillió forint lehetett volna, amelyből csupán 5 milliót tudott volna összegyűjteni B. László családja.

Forrás:
http://www.origo.hu/itthon/20181207-a-vv-fanni-meggyilkolasaval-gyanusitott-ferfinak-b-laszlonak-mar-nincs-eselye-ovadek-megallapitasara.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kinevezték a Nemzeti Nyomozó Iroda új igazgatóját

Tarcsa Csabát nevezték ki a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) igazgatójának, írja az …