2019. január 20., vasárnapMa Sebestyén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.01.20. Sebestyén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Volner: Én is hallottam róla, hogy zacskóban utaztak pénzek a Jobbikban

Hirdetés

Volner: Én is hallottam róla, hogy zacskóban utaztak pénzek a Jobbikban

“Rebesgetés szintjén” Volner János is hallott arról, hogy zacskóban utaztak gyanús pénzek a párt táján, erről a kilépett exjobbikos az ATV-ben, az Egyenes Beszédben beszélt. Szerinte ennek az állításnak lesz folytatása, “újabb ügyek következnek majd ebből”. 

volner

Arra a kérdésre, hogy ő hogyhogy nem tudott minderről, ha egyszer magas pozíciókat viselt a pártban, azt válaszolta, hogy ő soha nem tartozott Vona Gábor bizalmi emberei közé.

A téma azért merült fel a műsorban, mert kormányközeli lapoknak Szabó Balázs, a Jobbikból kilépett szekszárdi önkormányzati képviselő azt állította, hogy a pártot ilyen készpénzes rendszerrel támogatta Simicska Lajos, eszerint a készpénz a pártvezetéstől az alsó szintekig jutott el folyamatosan aprózódva, a végén pedig be kellett fizetni támogatásként a párt számlájára.

Hirdetés

Mirkóczki Ádám szóvivő erre reagálva még akkor azt mondta, Szabó Balázs hazudik. Közölte: nem pénzelte a pártot Simicska Lajos, Szabó Balázst pedig beperelik.

Forrás:
https://index.hu/belfold/2018/10/16/volner_en_is_hallottam_rola_hogy_zacskoban_utaztak_penzek_a_jobbikban/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Újra jön a nagy havazás, hat megyére adják ki a figyelmeztetést

Újra jön a nagy havazás, hat megyére adják ki a figyelmeztetést

Az Alföld teljes területére kiadják vasárnapra az elsőfokú figyelmeztetést a havazás miatt – jelezte az …