2019. december 7., szombatMa Ambrus napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
2019.12.07. Ambrus Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Vidéken terjeszkedik Ungár Péter médiahálózata

Hirdetés

Vidéken terjeszkedik Ungár Péter médiahálózata

A Népszava azt írja, hogy elindul Ungár Péter vidéki médiaterjeszkedése: Szentgotthárdon a 9970.hu, Egerben pedig az egriugyek.hu honlapot szerzi meg az LMP országgyűlési képviselője.

Ungár korábban arról nyilatkozott, az a baj, hogy semmilyen más hang nincs vidéken, csak a Fidesz. Online sincs, print sincs, semmi sincs, akkor hozzátette, „szépen lassan, megyei jogú városonként fog indulni” a vidéki médiaterjeszkedése.

A lap szerint az LMP-s képviselő szeptemberben Szombathelyen és Debrecenben is megpróbál elindítani más hangot, mint a kormánypárté. A munkatársak mindenhol helyi emberek lennének, főleg azok, akiknek elegük van a fideszes, megyei napilapokból.

Június elején megírtuk, új kiadóvállalatot alapított az LMP-s képviselő Ungár Péter, valamint kisebbségi (10 százalékos) tulajdonostársa, Gerényi Gábor az azonnali.hu működtetésére. Ungár az után nyergelt át a jobbközép szemléletű portálra, hogy meghiúsultak a tárgyalásai Simicska Lajossal a bezárt Magyar Nemzet megvételéről.

Hirdetés

Forrás: http://hvg.hu/itthon/20180726_Videken_terjeszkedik_Ungar_Peter_mediahalozata#rss

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bővült a sertéspestis miatti fertőzött terület Pest megyében

A korábban fertőzötté vált Pest megyei zárt vadaskert közvetlen közelében igazolta az afrikai sertéspestis (ASP) …