2020. július 12., vasárnapMa Izabella napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.12. Izabella Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Újraszámolják az I. kerületi polgármester-választáson leadott szavazatokat

Hirdetés

Újraszámolják az I. kerületi polgármester-választáson leadott szavazatokat

Három önkormányzati egyéni választókerületben újraszámoltatja az I. kerületi polgármester-választás eredményét a Fővárosi Választási Bizottság, írja a hvg.hu. A kerületben V. Naszályi Márta párbeszédes, összellenzéki támogatású politikus nyert, a kifogások szerint a V. Naszályira leadott szavazatok között több olyan is volt, melyet Nagy Gábor Tamásra adtak le, ám a kormánypárti bizottsági delegált “nem tudta” újraszámolni azokat.

Hirdetés

V. Naszályi Márta

V. Naszályi Márta

Fotó: Huszti István / Index

Most a Fővárosi Választási Bizottság azt vizsgálja, a V. Naszályi Mártára leadott szavazatok között valóban van-e olyan, amit Nagy Gábor Tamásra adtak le. Az FVB helyben történő újraszámolást rendelt el, hiszen a szavazóurnákat már a múlt héten berendelték. Magyar György, az FVB ellenzéki delegáltja az Indexnek azt mondta, először a 9-es választókerületben leadott szavazatokat ellenőrizték, a V. Naszályi Mártára leadottak között nem találtak Nagy Gábor Tamásos szavazatokat.

Nincsen semmi probléma, haladunk tovább, még két körzet szavazatait vizsgáljuk meg, kontroll mellett

– fogalmazott.

A polgármesteri eredményeket érintően a Fővárosi Választási Bizottság maratoni, hétfő délután 3-kor kezdődött, 36 napirendi pontos ülésén a 19. napirendi pont volt az I. kerületet érintő utolsó fideszes beadvány elbírálása – a múlt héten tíz ilyen, a budavári egyéni körzeteket érintő beadványt <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/10/21/budavari_onkormanyzati_valasztas_ujraszamolas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fa dőlt a sínekre, állt a vonatközlekedés Balatonmáriafürdő és Balatonfenyves között

Fa dőlt a sínekre, állt a vonatközlekedés Balatonmáriafürdő és Balatonfenyves között

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Újraindult …