2019. március 19., keddMa József napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 314,00 Ft | USD: 276,00 Ft | CHF: 276,00 Ft
2019.03.19. József Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 314,00 Ft | USD: 276,00 Ft | CHF: 276,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Úgy fogták el a visszaeső trafikrablókat, hogy felocsúdni sem volt idejük – videó

Hirdetés

Úgy fogták el a visszaeső trafikrablókat, hogy felocsúdni sem volt idejük – videó

A 24 éves budapesti Sz. Dániel június 4-én 2 óra körül bement egy dohányboltba a főváros XVII. kerületében, egy fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegette az alkalmazottat, és a kasszában lévő pénz követelte. Az eladó átadta a bevételt a férfinak, aki ezután elmenekült a helyszínről.

Két hónappal később, augusztus 4-én 3 óra körül ugyanazt a rákosmenti trafikot rabolta ki Sz. Dániel, de akkor társa is volt, a 26 éves budapesti D. Dániel. A két férfi a pénzzel együtt elmenekült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának munkatársai D. Dánielt azonosították, és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói szeptember 2-án délután Pécelen elfogták. Az egyiküket annyira meglepték a történtek, hogy amikor a rendőrök kikapták az autója volánja mögül, még mindig szorongatta az energiaitalát.

Sz. Dánielt a nyomozás során szintén azonosították, és társával együtt még aznap gyanúsítottként hallgatták ki fegyveresen elkövetett rablás bűntett miatt.

Hirdetés

A nyomozók a két férfit őrizetbe vették, hamarosan előzetesbe kerülhetnek.

Forrás: http://hvg.hu/itthon/20180903_ketszer_raboltak_ki_ugyanazt_a_trafikot_elfogtak_oket_a_rendorok#rss

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ég egy társasház tetőszerkezete a XVI kerületben

Kigyulladt egy körülbelül százhúsz négyzetméter alapterületú társasház tetőszerkezete Budapesten a XVI. kerületi Hegyeshalom utcában – …