2019. szeptember 22., vasárnapMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.22. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Túl sokan vagyunk már, akikek vérig sért a kormány

Hirdetés

Túl sokan vagyunk már, akikek vérig sért a kormány

Söpörjük ki a homofóbiát a közéletből címmel hirdetett tüntetést szombat estére a Budapest Pride szervezőcsapata. Mint írták, álláspontjuk szerint felfoghatatlan, hogy valaki a XXI. században másodrendű állampolgárnak minősítsen valakit, és szerintük nincs helye a közbeszédben a gyűlöletkeltésnek, a homofóbiának és a kirekesztésnek. 

Néhány száz ember gyűlt össze a napsütéses Kossuth téren, sokaknál a Pride felvonulásokról ismert szivárványos zászló volt. A Momentum, a DK, az MSZP és a Liberálisok egy-egy zászlaját is lehetett látni a tömegben, az ellenzéki politikusok közül ott volt Bangóné Borbély Ildikó, MSZP-s képviselő, valamint Arató Gergely, a DK politikusa is. A DK egy európai és szivárványos zászlót lógatott ki előzetesen a Parlament ablakán szolidaritásuk jeléül, ezzel üdvözölték a tüntetőket. 

Túl sokan vagyunk már, akiket vérig sért a kormány

– jelentette ki az első felszólaló Antoni Rita, a Szabadnem Blog szerkesztőségi tagja. Felsorolta, hogy ki mindenkit rekeszt ki a kormány: például a szegény családokat, a civil szervezeteket, a hajléktalanokat és a gyermektelenek említette. Soha ne legyetek normálisak a kormány fogalmai szerint, mondta.

Hirdetés

Egy ilyen ocsmány, fogalmatlan és megalázó társítás után Kövér László mint homofób, nem érdemel irgalmat. Azonnal távozzon a közéletből! Kövér László azonnal mondjon le

– üvöltötte, a tömeg pedig hangos üdvrivalgással fogadta. 

A tüntetés legnagyobb tetszést kiváltó pillanata vitathatatlanul az volt, amikor egy Kövér László-maszkos ember (az egyik szervező) átadta a “legegyenlőbb magyar-díjat” egy másik Kövér László-maszkos embernek, aztán a tömeg biztatására csókot is váltottak.

A Budapest Pride szervezői a tüntetés végén bejelentették a #leveletlacinak kampányukat: július 6-ig, a Budapest Pride Felvonulás napjáig lehet nekik személyes történeteket küldeni politikai elnyomásról, megalázásról, majd a leveleket egyenként eljuttatják Kövér Lászlónak. 

A szűk másfél órás tüntetés atrocitás nélkül ért véget, a legtöbben a beszédek után, fél nyolc körül hazaindultak, nyolc órára pedig teljesen kiürült a Kossuth tér. 

Kövér: a homoszexuálisok = pedofílok

Mint arról beszámoltunk, Kövér László, az Országgyűlés elnöke egy szerdai zuglói lakossági fórumon a pedofíliához hasonlította azt a követelést, hogy a homoszexuálisok összeházasodhassanak és gyereket fogadhassanak örökbe.

Erkölcsi értelemben semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni

– jelentette ki, majd azt is hozzátette,

egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.

DSC 5641

Fotó: Bődey János / Index

Gulyás: önzőek a gyereket örökbefogadó homoszexuálisok

Kövér kijelentése nagy port kavart és természetesen szóba került a pénteki kormányinfón is, ahol az RTL Klub kérdezte Gulyás Gergelyt. 

Mi úgy gondoljuk, hogy minden gyermeknek joga van egy apához és egy anyához. Nem tartjuk helyesnek, ha egy gyermeknek két apával kell felnőnie

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/05/18/kover_budapest_pride_homofobia_tuntetes_kossuth_ter/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Orbán szerint megszűnt Magyarországon a baloldali médiatúlsúly

Orbán szerint megszűnt Magyarországon a baloldali médiatúlsúly

Orbán Viktor miután beszédet mondott szombaton Rómában, a jobboldali Olasz Testvérek ( Fratelli d’Italia) párttalálkozóján, …