2019. április 19., péntekMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.19. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Trükkel jutott be a tévé épületébe Széll és Hadházy

Hirdetés

Trükkel jutott be a tévé épületébe Széll és Hadházy

A köztévé recepciójáig sikerült jutnia hétfő kora délután Szél Bernadettnek és Hadházy Ákosnak, miután a médium alkalmazottai trükkökkel próbálták kicselezni és kizárni a két képviselőt. A képviselők a köztévé igazgatójával szeretnének beszélni, miután december elején kérték, hogy képviselőként, a törvény által biztosított módon, beszélhessenek Papp Dániellel.

Papp Dániel akkor ezt a kérést elutasította, a képviselők ezek után próbáltak bejutni a tévébe, hogy beolvassák az öt pontjukat. Bár ez nem sikerült, országos tiltakozások kezdődtek, többek közt azt követelve, hogy a köztévé kerüljön ki a Fidesz kézi irányításából.

 A hírhamisítóként ismert Papp Dániel később levélben szólította fel a képviselőket, hogy ne keressék munkatársait, információt csak ő hivatott adni. Ugyanakkor azt is megírta, hogy a közeljövőben nem lesz ideje találkozni az ellenzéki képviselőkkel.

Hirdetés

Erre válaszul igyekezett bejutni az intézménybe a két képviselő. Mint Széll Bernadett közvetítéséből kiderült, a köztévé munkatársai külvárosi trükkökkel igyekeztek kicselezni a törvényi jogukkal élni kívánó Szélt és Hadházyt. 

A főbejáratból egy melléképület kapujához küldték őket, mondván ott fogják beengedni őket, majd mire odaértek, minden ajtót bezártak előttük. A kinn ragadt képviselőket a főbejáratnál egy kommunikációs munkatárs fogadta. Beszélgetés közben testével igyekezett védeni a kaput, ám Szélnek sikerült a háta mögött besurrannia. Mivel az ajtók fotocellásak voltak, ezért ő engedte be az előtérbe Hadházyt.

Benn a kommunikációs asszony újra megpróbálkozott a trükkel, hogy kiküldi őket egy másik épületbe, de  a képviselők már nem mentek el. Hangsúlyozták, hogy a vezérigazgatóval akarnak beszélni, amire azt a választ kapták:

Papp Dániel annyira elfoglalt, hogy ezen a napon nem ér rá, de a közeljövőben sem valószínű.

A képviselők elmondták, hogy két céljuk van: 

  1. Közérdekű hirdetést adjanak fel Magyarország európai ügyészséghez való csatlakozását célzó kampányról.
  2. Beszélni szeretnének Papp Dániellel.

A köztévé munkatársa elmondta, hogy “nincs bizalma” a képviselőkben, ezért felszólítja őket, hogy távozzanak. Ezt Szél és Hadházy a törvényt lobogtatva tagadta meg. Végül a képviselők leültek az előtér foteljeibe, azzal, hogy akár másnapig is várnak a vezérigazgatóra.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/01/14/trukkel_jutott_be_a_teve_epuletebe_szell_es_hadhazy/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kövér László levélben fejezte ki együttérzését a francia házelnököknek

Az Országgyűlés elnöke levélben fejezte ki együttérzését a francia képviselőház és a szenátus elnökének a …