2019. május 21., keddMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.05.21. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tordai Bence a parlamentben: CÖF, CÖF CÖF CÖF, CÖFCÖFCÖFCÖF

Hirdetés

Tordai Bence a parlamentben: CÖF, CÖF CÖF CÖF, CÖFCÖFCÖFCÖF

Szinte már nincs is olyan felszólalása Tordai Bencének, amelynél ne utasítaná rendre a levezető elnök. Tordai volt az a képviselő, aki korábban “úgynevezett miniszterlenöknek” nevezte Orbánt, majd csak szimplán pártelnöknek hívta a kormányfőt.

Ezúttal a civiltörvény módosításának vitájához szólt hozzá úgy, hogy kivívta a KDNP-s levezető elnök rosszallását. A civil szervezetekről szóló törvényt úgy változtatná meg Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, hogy megnövelnék a civilek által gyűjtött adományok után járó normatív támogatásokat, de nem plusz forrásokkal, hanem a jelenegi pénzek hatékonyabb átcsoportosításával. A pénzek elosztásáért pedig a CÖF-öt vezető Csizmadia László felel.

Az Atv.hu videóján látszik, hogy szólt hozzá a vitához Tordai: “Az Országgyűlés előtt fekvő civiltörvény módosításával kapcsolatban, és általában a Fidesz civilekkel kapcsolatos politikájával kapcsolatban a Párbeszéd a következőkre szeretné felhívni a figyelmet:

CÖF, CÖF CÖF CÖF, CÖFCÖFCÖFCÖF, CÖFCÖFCÖF…

Hirdetés

Latorcai János levezető elnök félbeszakította azzal, hogy

ne tegye bohóckodás tárgyává a parlamentet.

Majd figyelmeztetésben részesítette, ami azt jelenti, hogy az új abb figyelmeztetés után ki lehet zárni az aznapi vitából a képviselőt. Tordai ekkor széttárta a karját, és csak annyit mondott: “CÖFCÖFCÖF”. Majd elhagyta a pulpitust.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Forrás:
https://index.hu/belfold/2018/11/14/tordai_bence_a_civiltorveny_modositasarol_cof_cof_cof_cof_cofcofcofcof/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt egy 75 éves nő, akit a Zsigmond téren ütöttek el

Egy autós ütött el egy 75 éves nőt a Zsigmond téren – írja a rendőrség …