2019. május 23., csütörtökMa Dezső napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.23. Dezső Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Rendőrrel fenyegetett a biztonsági őr egy kisbabáját etető anyukát a plázában

Hirdetés

Rendőrrel fenyegetett a biztonsági őr egy kisbabáját etető anyukát a plázában

Férjével és négy hetes kisbabájával ment nagybevásárlásra Pécsre egy közeli településről egy fiatal anyuka. Amikor az Árkád nevű plázában megéhezett a gyerek, leült egy padra megetetni. “Mivel tudom, hogy egyeseket érzékenyen érinthet egy emlőből táplálkozó kisbaba látványa, gondosan eltakartam magam egy textilpelenkával, csak a kicsi baba látszott” – írta Facebookon. 

A Bama.hu azt írja a nő elmesélése alapján, hogy néhány perccel később megjelent egy biztonsági őr, aki azt mondta, hogy azonnal hagyja abba a szoptatást (amit szerinte csak a pelenkázóban lehet végezni), és megfenyegette, hogy rendőrt hív közszeméremsértés miatt. Az anyuka kérte, hogy mutassa meg a szabályzatot, ami tiltja a szoptatást, de a biztonsági ember ezt nem tette meg. 

Az Árkád a lap megkeresésére közölte, hogy nincs szabályzatuk, ami kimondaná, hogy a kismamák csak a pelenkázóban szoptathatnak. “Egyeztetni fogunk a centerben tevékenykedő biztonsági őrszolgálattal, hogy ilyen esetben mi lenne a követendő eljárás. Azt gondoljuk, hogy kedvességből a szoptató anyukától megkérdezhetik, hogy minden rendben van-e illetve javasolhatják, hogy keressék fel a pelenkázó helyiséget” – közölte a bevásárlóközpont sajtóreferense. 

Cikkünket alább kommentelheti:

Forrás: http://index.hu/belfold/2018/08/17/rendorrel_fenyegetett_a_biztonsagi_or_egy_kisbabajat_eteto_anyukat_a_plazaban/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hivatalos jegyzőkönyvbe mondta a kormányablak, hogy nincs pénze vécépapírra

Hivatalos jegyzőkönyvbe mondta a kormányablak, hogy nincs pénze vécépapírra

Olvasónk ügyeket intézni ment be csütörtök reggel a Győri Járási Hivatal Kormányablak Főosztályára. Itt lehet …