2019. július 22., hétfőMa Magdolna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 295,00 Ft
2019.07.22. Magdolna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 295,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Puzsér Róbert Budapest egyik legdrágább gastropubjába hívta táncolni híveit

Hirdetés

Puzsér Róbert Budapest egyik legdrágább gastropubjába hívta táncolni híveit

“Az eliten kívülről berúgni az ajtót, és számonkérni a komplett elitet: ez valami kurvára rock and roll” – nyilatkozta a minap a nem hivatalos főpolgármester-jelölt, aki nem sokkal később az elit egyik szimbolikus helyére hívta össze híveit piálni, bulizni, és táncolni. Elitizmusban egész biztosan nem lesz hiány Budapest egyik legdrágább gastropubjában, már csak annyi kérdés maradt: lesz-e rock and roll? Újabb nagyon rossz húzás Puzsértól.

„Legyen tánc!” – tegnap ezzel a felkiáltással hívta meg szimpatizánsait a nem hivatalos főpolgármester-jelölt a „Puzsér Róbert bemutatja: Budapest 145 party” elnevezésű eseményére. A meghívóból kiderült, hogy piálásból egészen biztosan nem lesz hiány, hiszen a házigazda kétszer is errefelé terelte a szót:

  • „abban a reményben iszunk, hogy ennek (szerk.: Orbán-Tarlós) a megállapodásnak még maradt hely.”
  • „ezen az ünnepi estén az egyik legkeményebb kábítószerrel, a Kárpát-medencében igencsak népszerű etillel csapjuk szét önmagunkat, mert imádunk veszélyesen élni – aztán ráfordulunk a kampányra, hogy szétcsapjunk Budapesten.”

Azt egyelőre nehéz megtippelni, mennyien fognak együtt bulizni a humoristával, az viszont biztos, hogy aki vele tart, annak jó mélyen a pénztárcájába kell nyúlni. Ugyanis

a látványosan az elitellenességére játszó Puzsérnak sikerült Budapest egyik legdrágább gastropubjába helyet foglalnia szimpatizánsainak, hogy igyanak, bulizzanak, és táncoljanak.

Hirdetés

A Rákóczi tér közelében lévő Krak’n Town Steampunk Saloon a főváros egyik leghangulatosabb helye, extravagáns belsejével kétségkívül lenyűgözi az ide betérőket. „Steampunk fantáziavilág kelt életre Budapesten, ahol a látványkonyhás saloon és a kézműves sörök katakombája biztos élmény vacsorához és az éjszakában is.” – hirdeti magáról a hely közösségi oldalán, és a képek alapján tényleg minden maximálisan klappol. Az elit ellenes harcukban megfáradt szimpatizánsoknak mindössze 890 forintot kell majd kifizetniük a legolcsóbb sörért, a gastropub saját gyártású, Krak’n Pils nevű alkotásáért. De ha ez túl olcsó lenne Puzsér elitellenes harcosainak, akkor még mindig megvan a lehetőségük egy picit drágábbat választani: a hely potom 1600 forintért kínálja a Pilot Series #13 – Pineapple Pale Ale sörsszösszenetet. Hogy ne legyen olyan kispolgári beütése a dolognak, a Krak’n Town Steampunk Saloon-ban természetesen 4 dl-es söröket csapolnak, mert a félliteres korsók nem ilyen helyre valók! A baráti árú sörrlap mellett van a helynek baráti árú étlapja is: ha Budapest megmentői sörözés közben megéheznének, akkor jutányos áron, 5 490 forintért kérhetnek majd a pincérektől tüskés pecsenyét burgonya pürével, sült paradicsommal, zöldborsóval, amit ha éhesek maradtak, a mindenki örök kedvencével, a csokoládé fondant málna coulis-vel és házi fagylalttal fejelhetnek meg, ami a főételhez képest akciósan, 1390 forintért elérhető.

Az elit ellen harcoló Puzsér Róbert a Krak’n Town Steampunk Saloonba hívta szimpatizánsaitForrás: Facebook

“Az eliten kívülről berúgni az ajtót, és számonkérni a komplett elitet: ez valami kurvára rock and roll” – nyilatkozta a napokban a nem hivatalos főpolgármester-jelölt, aki nem sokkal később az elit egyik szimbolikus helyére hívta össze híveit. Elitizmusban egész biztosan nem lesz hiány, már csak annyi kérdés maradt: lesz-e rock and roll?

Forrás:
http://www.origo.hu/itthon/20181110-puzser-robert-tanc-az-elit-gastropubban.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meggondolta magát a Wizz Air, mégis fizet

Meggondolta magát a Wizz Air, mégis fizet

Támogatóinknak köszönhetően Mi Vidékünk anyagainak készítéséhez 5038 km-t autóztunk eddig. Támogass te is! Először a …