2019. június 20., csütörtökMa Rafael napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.06.20. Rafael Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Puzsér Róbert bejelentkezett a főpolgármesteri posztra

Hirdetés

Puzsér Róbert bejelentkezett a főpolgármesteri posztra

A szerda a főpolgármesteri bejelentkezések napja volt. Miután reggel Tarlós István Orbán Viktorral közösen jelentette be az újraindulását, este egy másik súlycsoportban is történt bejelentés.

Este kaptuk a közleményt, hogy

Puzsér Róbert független jelöltként elindul a főpolgármester választáson: nem lesz egyik párt jelöltje sem, de számít minden párt támogatására.

Hirdetés

A legutóbb a HírTV-ben műsort vezető Puzsér az ígérete szerint nem egyik vagy másik párt győzelméért fog dolgozni, “hanem egy élhető Budapest megteremtéséért”: ezt jelenti a program alapját jelentő „Sétáló Budapest” koncepció.

Tarlós István a vasbetonban, a robbanómotorban és természetesen az új Kádárban, Orbán Viktorban hisz.

Tarlós István jó eséllyel 2019-ben is győzni fog, én azonban nem a személyét és nem a politikai pártját kívánom kihívni. Megpróbálom meggyőzni a budapestieket, hogy szavazzanak egy élhető és zöld Budapest víziójára” – mondta Puzsér a küldött közleményben.

“Egy olyan nagyvárost képzelek el, amely nem az autók, hanem az emberek otthona, nem a polgárháború újabb színpada, hanem egy a mainál jobb minőségű élet tere.

Azért hívom ki Tarlós Istvánt, mert Budapest az otthonom – az ember pedig igényes az otthonára.

Puzsér egyetlen programpontja a Sétáló Budapest víziója – vagyis hogy legyen Budapest belső városrésze összefüggően besétálható és teljesen autómentes.

Puzsér indulásáról információnk szerint már több ellenzéki pártban is elkezdődött a gondolkodás. Az MSZP-s Molnár Zsolt az Azonnalinak beszélt arról, hogy ha egy előválasztáson Puzsért támogatnák, a szocialisták beállnának mögé, az LMP-s Ungár Péter pedig az ATV-ben beszélt arról, hogy elfogadhatónak tartja a koncepcióját, és meg fogják azt vitatni a párton belül.

Forrás:
https://index.hu/belfold/2018/10/10/puzser_robert_bejelentkezett_a_fopolgarmesteri_posztra/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kormánytisztviselők fognak oktatni, kutatni a közszolgálati egyetemen

Az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága csütörtökön elfogadott egy módosítást a közszolgálati törvény módosításához, ami szerint a jövőben …