2019. február 18., hétfőMa Bernadett napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.18. Bernadett Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Orbán Viktor Kínai és kelet-közép-európai jegybankelnökök találkozóján

Hirdetés

Orbán Viktor Kínai és kelet-közép-európai jegybankelnökök találkozóján

Orbán Viktor egy videót posztolt a közösségi oldalára a ma megnyitott, Kína és a kelet-közép-európai országok jegybankelnökeit magában foglaló 16+1 csúcstalálkozón.

Első alkalommal Budapesten tartották meg a Kína és a kelet-közép-európai országok jegybankelnökeit magában foglaló 16+1 csúcstalálkozót. A kétnapos eseményről a miniszterelnök egy videót osztott meg a közösségi oldalán:

A videóban Orbán Viktor arra hívja fel a figyelmet, hogy Közép-Európának, a Balkánnak és Kínának komoly infrastruktúrális fejlesztéseket kell végrehajtaniuk ahhoz, hogy egy világméretű hálózatba tömörüljenek.

Orbán Viktor szerint új, több pólusú gazdasági világrend van kialakulóban, az új erőközpontok között pedig Kína áll az első helyen. A kelet-közép-európai régió országai pedig felemelkedő erőközpontok és azok a következő 5-10 évben Európa gazdasági motorját adják.

Hirdetés

Forrás:
http://www.origo.hu/itthon/20181109-orban-viktor-facebook-video-eurazsia.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Miskolcon már veszélyes a szálló por miatti légszennyezettség

Miskolcon már veszélyes a szálló por miatti légszennyezettség

Több településen tovább nőtt a szálló por koncentrációja miatti légszennyezettség – tájékoztatta a Nemzeti Népegészségügyi …