2019. május 22., szerdaMa Júlia, Rita napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.22. Júlia, Rita Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Orbán: Az a dolgunk, hogy barátokat gyűjtsünk, ne ellenségeket

Hirdetés

Orbán: Az a dolgunk, hogy barátokat gyűjtsünk, ne ellenségeket

Cikkünk frissül.

A török elnök budapesti látogatásáról is kérdezték a miniszterelnököt a Kossuth Rádió reggeli műsorában. Orbán Viktor szerint „az a dolgunk, hogy barátokat gyűjtsünk, ne ellenségeket”. Azt mondta, elemi érdekünk, hogy Törökországnak erős vezetője legyen. Nem foglalkozunk mások politikai berendezkedésével, „az Egyesült Államok hozta be azt a viselkedést, hogy kioktasson másokat demokráciából” – tette hozzá.

Orbán emlékeztetett arra, hogy Törökország nemzetközi szövetségesünk, például a NATO-ban.

Hirdetés

Felidézte, hogy Recep Tayyip Erdogan Budapesten megerősítette: négymillió migráns van Törökországban, akik csak azért nem indulnak el felénk, mert a törökök nem engedik. Máskülönben a tömeg nagy része a szerb-magyar határnál tolongana.

Forrás:
https://index.hu/belfold/2018/10/12/orban_viktor_kossuth_radio_interju_erdogan_budapesten/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pénzbüntetéssel megúszta a tésztakészítő üzem gondatlan ügyvezetője

Gondatlansága miatt elítélték a miskolci sütőipari cég ügyvezetőjét, aki beosztottja többszöri figyelmeztetése ellenére se javíttatta …