2018. október 16., keddMa Gál napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 277,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2018.10.16. Gál Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 277,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nyugatra heves viharokkal érkezett meg a hidegfront

Hirdetés

Nyugatra heves viharokkal érkezett meg a hidegfront

Másodfokú riasztást adott ki felhőszakadás veszélye miatt a meteorológiai szolgálat Vas megye, Veszprém megye, Zala megye területére péntek este. Intenzív záporból, zivatarból rövid idő alatt 50 millimétert meghaladó csapadék hullhat ezeken a területeken. Ahogy az Időkép radartérképén látszik, péntek este az ország nyugati felén elég nagy viharok tomboltak már:

zivatar.png

A katasztrófavédelem péntek este nyolc órakor már azt jelentette, hogy a felgyülemlő esővíz és a kidőlt fák okozzák a legtöbb gondot az ország nyugati része felett elvonuló zivatarok és az azokat kísérő széllökések nyomán. Győrben, egy Madách utcai társasház udvarán egy fa ágai lehasadtak, akadályozták a közlekedést. A tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Hirdetés

A Toldi utcában egy tíz méter magas akácfa tövestől kifordult, villanyvezetékre és egy bódéra dőlt, az egységek megkezdték a fa eltávolítását. A Mester utcában és a Stadion utcában azért kérték a tűzoltók segítségét, mert pincéket öntött el az esővíz. A Jereváni úton faágak szakadtak le, és az úttestre, valamint a járdára estek. Győrszemerén, az Erdősor utcában a lezúduló esővíz lakóházba folyt be, a helyi önkéntes tűzoltók kiszivattyúzták a vizet.

Forrás: https://index.hu/belfold/2018/08/10/nyugatra_heves_viharokkal_erkezett_meg_a_hidegfront/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Enyhítenek a Dózsa György úti gázoló házi őrizetén

Enyhébb bűnügyi felügyeletet és 7,5 millió forintos óvadékot állapított meg a Dózsa György úti gázoló …