2019. május 25., szombatMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nem akar időközi választást Hódmezővásárhelyen a Fidesz

Hirdetés

Nem akar időközi választást Hódmezővásárhelyen a Fidesz

Nem támogatja Márki-Zay Péter független polgármester javaslatát a hódmezővásárhelyi  közgyűlés feloszlatására és időközi választás kiírására, mondta Hegedűs Zoltán, a párt hódmezővásárhelyi közgyűlési frakciójának vezetője. 

Márki-Zay Péternél vasárnap telt be a pohár. Egy hosszú Facebook bejegyzésben írt arról, hogy  

ELISMEREM: GYŐZÖTT LÁZÁR JÁNOS! …ÉS VESZÍTETTEK A VÁSÁRHELYI GYEREKEK.

Hirdetés

Márki-Zay a posztban felsorolja, hogy a politikai csatározások hogyan lehetetlenítik el a vásárhelyi gyerekek mindennapjait, akiknek nem rendezték meg a minden évben szokásos aszfaltrajzversenyt vagy mondvacsinált indokkal lemondták a minden évben Mikuláskor megrendezett cirkuszt. Márky-Zay szerint a városban úgy intézik a közbeszerzéseket, hogy azoknak ne legyen győztese, de így nem készül el időre az iskolák szigetelése, felújítása. A polgármester ezért azt javasolta, hogy oszlassa fel magát a képviselő-testület és írjanak ki időközi önkormányzati választást. 

Hegedűs Zoltán, a Fidesz hódmezővásárhelyi közgyűlési frakciójának vezetője azt mondta:  már májusban fölvetődött az időközi választás ötlete, de Márki-Zay Péter akkor azt mondta, dolgozni szeretne a városért. Hegedűs szerint a polgármester nem a városért dolgozik, hanem saját országos politikai karrierjét építi.

A polgármester képviselő-testület feloszlatására tett javaslata azt eredményezné, hogy februárban és októberben is választásokat tartanának Hódmezővásárhelyen. Az egész éven keresztül tartó kampányidőszak lehetőséget teremtene Márki-Zay Péternek arra, hogy ne a város ügyeivel, hanem a politikával foglalkozzon, állítja a fideszes frakcióvezető. A  polgármester feladata, hogy a városért dolgozzon, fejlessze és üzemeltesse Hódmezővásárhelyt, ezért nem menekülhet el a kampányba, mondta  Hegedűs Zoltán.

Forrás:
https://index.hu/belfold/2018/10/11/nem_akar_idokozi_valasztast_hodmezovasarhelyen_a_fidesz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Felkapott a szél egy siklóernyőst a földi gyakorlata közben, majd lezuhant

Olvasónk jelezte, hogy a Hármashatárhegyi repülőtér irányába látott behajtani három szirénázó rendőrautót. Rákérdeztünk a rendőrségnél, …