2018. november 14., szerdaMa Aliz napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
2018.11.14. Aliz Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nagy pusztítást csinált a háztetőbe becsapódó autó Budán

Hirdetés

Nagy pusztítást csinált a háztetőbe becsapódó autó Budán

Mintha a front vonult volna át a szobán. Mindenütt tégladarabok, malterdarabok

– mondta a szerda esti RTL Híradónak annak a háznak a tulajdonosa, aminek háztetőjébe kedd este csapódott bele egy autó a főváros III. kerületében, az Örvös utca és az Őzsuta utca kereszteződésében. A baleset egy meredekebb, dombos területen történt, az autó a tető és az oldalfal találkozásába csapódott.

Az épületet a nő hétvégi házként használja, így senki nem volt a házban, amikor a baleset történt. A tulajdonos azt is mondta, mindig is tartott attól, hogy a szemközti meredek úton valamelyik autó nem tudja majd bevenni az éles kanyart. 

Hirdetés

A felvételen látszik, hogy a szobában mindent törmelék borít, lóg a plafon, a falról leszakadt a vakolat, de még a szomszédos fürdőben is lehullottak a cserepek, és a konyhában is megrepedtek a falak.

Az RTL Híradó szerint a balesetben meghalt férfi a közelben lakott, így ismernie kellett volna az érintett útszakaszt. Valószínűleg hatalmas sebességgel mehetett, mert a kocsi tíz métert repült a becsapódás előtt. A baleset körülményeit egyelőre vizsgálják.

Forrás: https://index.hu/belfold/2018/08/01/nagy_pusztitast_csinalt_a_haztetobe_becsapodo_auto_csucshegyen/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szél Bernadettet a Jobbik és a DK állította meg gender-ügyben

Az LMP-ből nemrég távozó Szél Bernadett és Szabó Szabolcs az Alkotmánybírósággal akarta megvizsgáltatni a gender …