2019. március 26., keddMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 316,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.03.26. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 316,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Mindenki kerülje el az M0-s déli szakaszát!

Hirdetés

Mindenki kerülje el az M0-s déli szakaszát!

Ahogy mi is többször beszámoltunk róla, az M0-s autóút déli szektorán az eddigieknél is intenzívebb forgalom tapasztalható, még a csúcsidőszakokon kívül is – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Az autóút mindkét irányában telítettek a sávok, ebben a cikkben írtunk arról, hogy milyen munkálatok folynak ott épp.

m00

Péntek napközben közel 10 kisebb-nagyobb koccanásos, utoléréses baleset nehezítette és jelenleg is nehezíti a közlekedést. Az M1-estől az M5-ös irányába a balesetek mellett a jóval nagyobb nemzetközi forgalom is lassítja az előrehaladást, az Útinform adatai szerint ezen a szakaszon jelenleg 30-35 perccel hosszabb a menetidő. 

Hirdetés

De az M7-es felé tartó oldalon is már most 10-15 perccel hosszabb menetidővel számolhatnak az autósok. Ráadásul a pénteki munkavégzés után várhatóan többen is a Balatonra utaznak, ezért 16 óra után még ennél is nagyobb torlódásra számíthatnak, az M7-es autópályán is már most lelassult a közlekedés a magyar tenger irányába.

Ráadásul az autóút ezen szektorában néhány nap múlva teljes körű hídfelújítási és burkolat fejlesztési munkák indulnak, az ehhez kapcsolódó terelés kiépítése is a finisében van, így a megszokott 2×3 sáv helyett 2×2 sáv áll a közlekedők rendelkezésére.

A fentiek miatt arra kérik az autósokat, hogy aki teheti kerülje el az M0-s autóút déli szektorát és válasszon másik útvonalat. Ha már úton vannak, kérik, az esetleges baleseti helyszínek mellett ne bámészkodjanak, mert a tapasztalatok szerint emiatt is nő a feltorlódott kocsisor hossza, emellett tartsanak kellő követési távolságot is!

Utazás előtt érdemes tájékozódni az Utinform.hu oldalon vagy az Útinform szolgálat diszpécsereinél a 06-1-336-2400-s telefonszámon.

Forrás: https://index.hu/belfold/2018/08/10/mindenki_kerulje_el_az_m0-s_deli_szakaszat/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kinevezték a Nemzeti Nyomozó Iroda új igazgatóját

Tarcsa Csabát nevezték ki a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) igazgatójának, írja az …