2019. október 22., keddMa Előd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.10.22. Előd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Meglopták a diákokat, mégse a tolvajt keresik

Hirdetés

Meglopták a diákokat, mégse a tolvajt keresik

Nyomozást indított a Fővárosi Rendőr-főkapitányság, miután meglopták a diákokat a XIII. kerületi  Németh László Gimnázium évzárója alatt. Eközben az iskola vezetősége azután nyomoz, hogy ki szivárogtatta ki a kínos esetet a médiának. Az iskola szerint a diákoknak magukkal kellett volna vinniük a telefonokat az ünnepségre. 

Több diák is megírta nekünk, hogy június 18-án telefonok, bankkártyák és több mint százezer forint készpénz tűnt el az osztálytermekből, amíg ők az udvaron tartott évzárón tartózkodtak. Legalább négy osztályban pakolták ki a táskákat, több mint 50 telefonnak kélt lába, az anyagi kár pedig megközelíti a 6 millió forintot.

A tolvajok szervezetten dolgozhattak, mert minden táskát és pénztárcát visszazártak. Mindeközben a portaszolgálat nem volt a helyén, a kamerák nem voltak bekapcsolva, a termeket pedig nem zárták be. A telefonokat még fél órán keresztül le lehetett követni. Eszerint a közeli Kunyhó cukrászdában tartózkodtak a tolvajok, de mire odaértek, már nem volt ott senki, és minden telefont kikapcsoltak.

Megkeresésünkre a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt közölte:  lopás miatt rendeltek el nyomozást ismeretlen tettes ellen. 

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/06/19/budapest_nemeth_laszlo_gimnazium_lopas_nyomozas_rendorseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hallgat a férfi, aki Ózdon élettársa két fiát megölte

Előkészítő ülést tartott a törvényszék annak az ózdi férfinak az ügyében, aki a vád szerint …