2019. március 20., szerdaMa Klaudia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 313,00 Ft | USD: 276,00 Ft | CHF: 276,00 Ft
2019.03.20. Klaudia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 313,00 Ft | USD: 276,00 Ft | CHF: 276,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Meghosszabbítja a kormány a válsághelyzetet

Hirdetés

Meghosszabbítja a kormány a válsághelyzetet

Meghosszabbítja a kormány a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet, közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

“Magyarország biztonsága és határvédelme érdekében a kormány meghosszabbítja a Magyarország egész területére elrendelt tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet – az erről szóló kormányrendelet hamarosan olvasható a Magyar Közlönyben” – írták hétfő este.

Az intézkedés a törvényben előírt speciális jogosítványokat ad az állami, rendvédelmi szervek kezébe az illegális bevándorlással szemben az országhatáron és az ország területén is.

Hirdetés

Azt írják, a határvédelemre szükség van, az illegális határátlépési kísérletek folyamatosak. A rendőrség az ország területén is rendszeresen azonosít illegális migránsokat, akiket aztán visszaszállít a határkerítéshez. 

A rendőrség honlapján elérhető adatok szerint augusztusban összesen 13 illegális bevándorlót foglak el Magyarországon vagy a határon.

Borítókép: Huszti István / Index.

Forrás: https://index.hu/belfold/2018/09/03/bevandorlas_valsaghelyzet/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy ingatlaniroda, ahol Kossuth Lajos is járt

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/03/19/egy_ingatlaniroda_ahol_kossuth_lajos_is_jart/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …