2019. április 20., szombatMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Még az európai közvéleményt is manipulációval akarja megnyerni magának az Orbán-kormány

Hirdetés

Még az európai közvéleményt is manipulációval akarja megnyerni magának az Orbán-kormány

Aki egyszer manipulál és hazudik, majd látja, hogy mindez működik, minek változtatna receptet? Úgy tűnik, a kormány kommunikációs agytrösztje is hasonlóképpen gondolja, mert az európai polgároknak szánt propagandavideóban  durva manipulációval éltek – derül ki a444 cikkéből.

„Ideje felrázni Brüsszelt!” – üzeni a videó, amit szombaton Kovács Zoltán kormányszóvivő osztott meg először, és főleg az egyébként a strasbourgi Európai Parlamentben ülő Guy Verhofstadtot támadja.

Hirdetés

A videó állítása szerint sok migráns érkezett Európába 2015 óta,  a kontinensen pedig több száz támadás történt, nőtt a bűnözés, és Verhofstadt még több migránst akar betelepíteni. Ennek alátámasztására egy félmondatot vágtak be tőle, ami annyi, hogy „szükségünk van a migrációra”.

Természetesen megint manipuláció történt, hiszen a teljes mondat úgy hangzik, hogy:

Szükségünk van a migrációra, de legális migrációra van szükségünk. Most ennek az ellenkezője van: illegális migráció van és emberkereskedelem folyik.

Az eredeti, 4 évvel ezelőtt – még bőven a 2015-ös kerítésépítés előtt – feltöltött,teljes videóban a belga politikus, az EP liberális frakciójának vezetője arról beszél, hogy kanadai, amerikai és ausztrál mintára kellene átalakítani a bevándorlási rendszert. A 444 mindehhez hozzáteszi, hogy a magyar kormány is pozitív példaként szokta emlegetni az ausztrál rendszert.

Forrás:
https://index.hu/belfold/2018/10/15/meg_az_europai_kozvelemenyt_is_manipulacioval_akarja_befolyasolni_az_orban-kormany/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Felborult egy autó Pécs mellett, egy ember meghalt

Felborult egy személyautó péntek kora este Görcsöny és Pellérd között, írja a Katasztrófavédelem. Egy ember …