2019. november 12., keddMa Jónás, Renátó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 334,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 304,00 Ft
2019.11.12. Jónás, Renátó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 334,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 304,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Lackner Csaba felfüggesztette tagságát az MSZP-ben

Hirdetés

Lackner Csaba felfüggesztette tagságát az MSZP-ben

A kokainozós és korrupciós gyanúba keveredett szocialista képviselő azt állítja, felfüggesztette párttagságát az MSZP-ben. 

Hirdetés

“Tekintettel az elmúlt napok során személyemet ért támadásokra, alapos megfontolás és mérlegelést követően arra az elhatározásra jutottam, hogy annak érdekében, hogy a kormánypárti sajtóban rólam megjelent rágalmak, valótlanságok ne terheljék azt a politikai közösséget, amelyhez ezidáig tartoztam, felfüggesztem tagságomat a Magyar Szocialista Pártban” – idézi a kemény vádak ellenére október 13-án egyéni képviselőt az Atv.hu

Lackner Csaba

Lackner Csaba

Fotó: Gajda Péter / Facebook

Gajda Péter, kispest MSZP-s polgármestere csütötökön azt mondta, hogy “ha egyértelműen bebizonyosodik Lackner Csabáról, hogy kokaint fogyasztott, és emiatt ostobaságokat beszélt, akkor távoznia kell a közéletből”. Gajda arról is beszélt, hogy képviselőtársában abban maradtak, hogy még a héten tisztázzák a helyzetet, ha pedig Lackner távozik a képviselő-testületből, akkor időközi választást írnak ki a körzetben. Lackner egyelőre csak a párttagságáról mondott le. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/10/18/lackner_csaba_felfuggesztette_tagsagat_az_mszp-ben/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Beáztak a drága sinkanszenek, irány a kuka

Beáztak a drága sinkanszenek, irány a kuka

A közpénz a közös pénzünk. Senki sem dugdoshatja, és aki költ belőle, annak el kell …