2019. június 25., keddMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
2019.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kúria: Nem sértett választási alapelvet Völner Pál Czeglédy-ügyben írt levele

Hirdetés

Kúria: Nem sértett választási alapelvet Völner Pál Czeglédy-ügyben írt levele

A Kúria szerint nem sértett választási alapelvet Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium államtitkárának a Czeglédy-ügyben az NVB tagjaihoz írott levele, írja az MTI. A Kúria szombati közleményében azt írta, nem minősül választási kampánynak az állami szerv jogszabályban meghatározott feladata során végzett tevékenysége.

Ahogy azt korábban megírtuk, az európai parlamenti választáson a Demokratikus Koalíció listájának 36. helyén szereplő Czeglédy Csaba ellen két éve zajlik büntetőeljárás költségvetési csalás miatt, de a kampányban mint képviselőjelöltnek neki is jár a mentelmi jog. Bár a Csongrád Megyei Főügyészség szerette volna, ha továbbra is nyomozhatnak ellene, a Nemzeti Választási Bizottság kedden nem függesztette fel Czeglédy mentelmi jogát, ezért a törvény szerint a Szegedi Törvényszéknek meg kell szüntetni vele szemben a büntetőeljárást.

Ezután az Igazságügyi Minisztérium közleményként jelentette meg Völner Pálnak, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/05/18/kuria_nem_sertett_valasztasi_alapelvet_volner_pal_czegledy-ugyben_irt_levele/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Halálra gázoltak egy gyalogost az M1-es autópályán

Halálra gázolt egy személygépkocsi egy gyalogost az M1-es autópálya Budapestről kifelé vezető oldalán, a 14-es …