2020. március 28., szombatMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2020.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kiszivárgott hangfelvételen a Jobbik belső háborúi

Hirdetés

Kiszivárgott hangfelvételen a Jobbik belső háborúi

Kerülj képbe hírlevelünkkel, amiben a hét legfontosabb, legérdekesebb cikkeit, videóit ajánlják az indexesek.

Egy csaknem nyolc perces hangfelvételt juttatott el egy ismeretlen az Indexhez, melyen Jakab Péter Jobbik-elnök beszél jobbikosoknak, feltehetően azon a január 25-i tisztújító kongresszuson, amelyen megválasztották őt.

Hirdetés

A beszéd egyszerre buzdít párton belüli összetartásra, bizalomra, és ekézi a régi elnökséget, illetve az ahhoz húzó Szávay István-féle kört, amely Jakab szerint mindent megtett, hogy ne ő legyen az elnök.

Jakab Péter eltitkolt kongresszusi beszéde

Hátba szúrták

Jakab úgy véli, a régiek közül többen nem bíznak benne, és a játékszabályokat is átírták tisztújítás előtt, a kongresszus megkérdezése nélkül kivették a leendő elnök, azaz az ő kezéből a vétójogot az alelnöki jelölésekre.

22 bátor harcos titokban a hátamba szúrta a kést.

A beszéd legérdekesebb – és a legnagyobb tapsot kapó – része az volt, amikor Jakab arról beszélt, hogy Burik Anett addigi jobbikos sajtófőnök, a “Szávay-klán egyik bizalmasa” kijelentette, hogy ha nem ő marad a sajtófőnök, akkor

(Burik Anett) készen áll arra, hogy minden létező belső jobbikos információt átadjon a Fidesznek, mert neki olyan fideszes kapcsolatai vannak, hogy tárt karokkal várják.

Márpedig Jakab nem akar ilyen Jobbikot, ilyen emberekkel, magyarázta, miközben ketten is azt mondták be hangosan a nézők soraiból, hogy “hazugság”.

Nem sírásónak jöttem

Az elnök azt is mondta, sejti, kik lesznek azok, akik a hátába fogják szúrni a kést. Aztán felolvas egy névsort, hogy kik nem fogják ezt megtenni, hanem ott állnak majd akkor is, amikor “a rezsim rohamra indul ellenünk”. (Az általa alelnöki posztra jelölt nyolc ember nevét olvassa fel: Potocskáné Kőrösi Anita, Ander Balázs, Balassa Péter, Dudás Róbert, Lukács László, Nunkovics Tibor, Szilágyi György, Z. Kárpát Dániel).

Ezután arról beszélt, hogy kikkel nem akar együtt dolgozni az elnökségben, de kénytelen bízni bennük, (Stummer János, Bencsik János, Gyüre Csaba, Varga-Damm Andrea, Fazakas Attila). A beszédet azzal zárja, hogy ő nem fog engedni árulóknak, zsarolóknak, fenyegetőzőknek, és felszólít mindenkit, hogy senki ne engedjen ilyennek.

Arra kéri az embereket, hogy “mentsük meg ezt a pártot”, engedjék, hogy vezesse a Jobbikot azokkal, akikkel vezetni tudja, mert temetni viszont nem lesz hajlandó a pártot, így ha kell, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/02/17/jakab_peter_jobbik_tisztujitas_szethuzas_partszakadas_elnokseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Terézvárosban három hónapig nem kell fizetniük az önkormányzattól bérlő kisvállalkozásoknak

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Terézvárosban …