2019. március 25., hétfőMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kiszabadult a börtönből a soroksári gyilkos, majd azonnal letartóztatták

Hirdetés

Kiszabadult a börtönből a soroksári gyilkos, majd azonnal letartóztatták

R. Szilvesztert Gyurik Krisztina megerőszakolásával és meggyilkolásával gyanúsítják. A nőt 2013-ban ölte meg a férfi, miközben a nő a soroksári háza közelében kocogott. A gyilkost sokáig nem találták, mert mint kiderült, a gyilkosság után egy héttel egy siófoki betörés miatt elkapták, és börtönre ítélték.

Most, amikor az ötéves büntetéséből kiszabadult, csak néhány másodpercig tartott a szabadsága, a börtön kapujában ugyanis már az említett ügyben azonnal letartóztatták, írja a Blikk.

R. szerdán jöhetett ki a börtönből. “Védencem őrizetbe vétele eddig nem történhetett meg, mivel jogerős börtönbüntetését töltötte. Most azonban, hogy az egyik eljárás véget ért, elkezdődhetett a másik. Jelenleg egy rendőrségi fogdán van, letartóztatásáról hamarosan dönt a nyomozási bíró”, mondta a lapnak Lichy József,a  férfi védőügyvédje.

Hirdetés

Mint kiderült, azért sem találhatták meg ezidáig R. Szilvesztert, mert öt éve nem vettek tőle DNS-t, helymeghatározást segítő és ezzel bizonyítékkal szolgáló telefonja is megőrzésre a börtön raktárába került, ezt szintén nem ellenőrizték. A férfi tagadja a gyilkosságot, de vallomást nem tett.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Forrás:
https://index.hu/belfold/2018/12/07/soroksari_futono_gyilkos_borton_szabadul/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elloptak egy gránátot a tűzszerészek elől a vértesszőlősi erdőben

Egy kiránduló család gyerekei találták meg a gránátot egy hete, a biztonságos elszállításra azonban nem …