2019. december 14., szombatMa Szilárda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.12.14. Szilárda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kicsit elsiették a Széna téri buszvégállomás költözését

Hirdetés

Kicsit elsiették a Széna téri buszvégállomás költözését

Augusztus 10-én megszűnt a Széna téri Volánbusz-végállomás, ahonnan 12 járat indult korábban a Zsámbéki-medence 18 agglomerációs településére. A járatok végállomásai vasárnap átköltöztek a Széll Kálmán térre, a Dékán utca és Szilágyi Erzsébet fasor közötti szakaszán kijelölt két megállóhelyre, amin összesen négy busz fér el. Mivel olvasóink panaszkodtak a szűkös helyre, a kényelmetlenségekre, kimentünk megnézni az új végállomást.

Hirdetés

Kedden délelőtt fél 10-kor csak pár utas szédelgett a hőségben a két megállóhelynél, amihez most építik a három darab fém-üveg utasvárót. A nap, eső elől jelenleg nem nagyon lehet bemenekülni sehová.

Mivel a jegyeket nem lehet megvásárolni a sofőrnél, az utasnak két lehetősége marad: vagy megpróbálkozik az egyik félig felhúzott utasváró mögött elhelyezett 3 automatában jegyet vásárolni, vagy bebumlizik a Széll Kálmán tér közepére a BKK ügyfélszolgálathoz.

Az automata kézen fekvő megoldás lenne, de a háromból az egyiknek a kijelzője szinte teljesen vak, a másikon is alig lehet látni valamit. Mint a helyszínen megtudtak, a két vaksi kijelzőjű automatát már bejelentették, hamarosan javítják. Addig marad egy.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/budapest/2019/08/13/kicsit_elsiettek_a_szena_teri_buszvegallomas_koltozeset/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megbüntették a Gozsdu udvart diszkrimináció miatt

A független újságírás olyan olvasókat jelent, akiknek számít a munkánk. Támogass te is! Hivatalosan bebizonyosodott, …