2020. július 12., vasárnapMa Izabella napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.12. Izabella Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kétmillió forintot kap év végéig Czeglédy Csaba irodája Erzsébetvárostól

Hirdetés

Kétmillió forintot kap év végéig Czeglédy Csaba irodája Erzsébetvárostól

“Az átláthatóság jegyében” teszi nyilvánossá a Czeglédy Csaba irodájával kötött szerződését Erzsébetváros polgármestere, Niedermüller Péter. Erzsébetváros új vezetése ugyanis Dr. Czeglédy és Társai Ügyvédi Irodával kötött szerződést az önkormányzat jogi képviseletőre, értesült az Index.

Hirdetés

A szerződés szerint november 1. és december 31. közötti időszakra azzal bízzák meg a Dr. Czeglédy és Társai Ügyvédi Irodát, hogy lássa el az erzsébetvárosi önkormányzat jogi képviseletét személyiségi jogi és sajtóperes ügyekben. Feladatuk még a kerületi sajtó sajtójogi ellenőrzése, értékelése és a jogi tanácsadás. 

Emellett szerződést kötöttek arra is, hogy Czeglédy cége az önkormányzat és annak a tulajdonában lévő gazdasági társaságok által kötött szerződéseket áttekinti, megvizsgálja, azokra javaslatokat tesz, és ha ezeknek vannak folyamatban lévő bírósági ügyei, akkor a periratokat áttekinti.

Minderre az év végéig, tehát a szerződés időtartamára Czeglédy cége kétmillió forintot kap az erzsébetvárosi önkormányzattól.

Niedermüller közleményében azt írja, “mi büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan elszánt és tapasztalt jogász fogadta el felkérésünket a volt fideszes önkormányzatok átvilágítására és korrupciógyanús ügyek feltárására, mint Czeglédy Csaba”.

A <a href="//index.hu/belfold/2019/11/09/a_momentum_nem_latja_szivesen_czegledyt_az_onkormanyzatok_korul/" id="hyperlink_1495610b33554919820cc56e711c617f" target="_self" title="Czeglédyn megy a balhé a Momentum és a DK között, kemény dolog az ellenzéki összefogás" data-recommendation="bekezdes_utan" data-recommendation-preview="{"og:title":"Czeglédyn megy a balhé a Momentum és a DK között, kemény dolog az ellenzéki összefogás","og:description":"Gyurcsány Ferenc bizalmasa miatt […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/11/10/czegledy_csaba_erzsebetvaros_ugyvedi_megbizas_szerzodes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fa dőlt a sínekre, állt a vonatközlekedés Balatonmáriafürdő és Balatonfenyves között

Fa dőlt a sínekre, állt a vonatközlekedés Balatonmáriafürdő és Balatonfenyves között

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Újraindult …