2020. augusztus 12., szerdaMa Klára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2020.08.12. Klára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kálmán Olga belép a DK-ba, Gy. Németh Erzsébet főtanácsadója lesz

Kálmán Olga belép a DK-ba, Gy. Németh Erzsébet főtanácsadója lesz

Kálmán Olga belép a Demokratikus Koalícióba, és Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes politikai főtanácsadója lesz, jelentette be Gyurcsány Ferenccel közösen tartott sajtótájékoztatóján.

A sajtótájékoztatóját a DK elnöke, Gyurcsány azzal nyitotta, hogy szerinte az egyik legfantasztikusabb hivatás, ha az ember politikus lesz, és szolgálja a hazáját.

Gy. Németh Erzsébet is felszólalt, és azt mondta, főpolgármester-helyettesként a humán területekért (kultúra, kulturális intézmények felügyelete stb.) felel majd, és megválasztása után elsőre Kálmán Olga jutott eszébe, hogy ezt a munkát vele együtt akarja végezni. Ezért aztán felkérte őt, hogy dolgozzanak együtt.

Kálmán Olga azt mondta, abban akar például segíteni, hogy a gyerekek, fogyatékossággal élők vagy nehezebb anyagi körülmények között élők is ugyanolyan eséllyel juthassanak kultúrához, mint bárki más. Emellett a budapesti kulturális programokat akarja szélesíteni és fejleszteni, hogy ezzel lendítse fel a turizmust, és ne kizárólag csak a legénybúcsúk helyszíneként tekintsenek Budapestre.

Főtanácsadóként máris van egy tanácsa:

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/11/10/kalman_olga_gy._nemeth_erzsebet_fotanacsadoja_lett_dk_belepes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A Fiatalok Világnapja alkalmából pályázatot hirdet az EMMI

A Fiatalok Világnapja alkalmából ötletpályázatot hirdet meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma, ahol a fiatalok véleményére …