2019. január 20., vasárnapMa Sebestyén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.01.20. Sebestyén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Jön a felmelegedés, és vele az eső

Hirdetés

Jön a felmelegedés, és vele az eső

Az Országos Meteorológiai Szolgálat legfrissebb előrejelzése szerint egyre inkább egy északi ciklon alakítja időjárásunkat, ezért változékonyabb időre számíthatunk.

kjgjhkjghkjgh

Vasárnap erősen felhős, borult időnk lesz, csak néhol – főként a Dunántúl nyugati részén – süthet ki a nap, csapadékra azonban még nem kell számítanunk (2-8 fok). Hétfőn reggel a Dunántúlon és a középső területeken köd várható, után változó felhőzetre, több-kevesebb napsütésre van remény. Este észak felől megvastagszik a felhőzet, és a folytatásban eső várható (5-11 fok).

Hirdetés

Kedden több helyen lehet eső, a felhőzet délutánra azonban felszakadozik. A hajnali mínusz 2 – plusz 3 fokról napközben 5 -11 fokra melegszik a levegő. Szerdán átmenetileg mindenhol felszakadozik a felhőzet, de később, főként északon újra esőre, záporra kell számítani. 8 -13 fok között lesz a legmagasabb nappali hőmérséklet.

Bár az előrejelzés viszonylag pontosan csak 3 napra működik, az OMSZ jóslatai szerint a jövő hét második felében is sok csapadékra kell számítani, a hőmérséklet 3 és 16 fok között alakul.

Forrás: http://index.hu/belfold/2017/02/19/idojaras_elorejelzes/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Újra jön a nagy havazás, hat megyére adják ki a figyelmeztetést

Újra jön a nagy havazás, hat megyére adják ki a figyelmeztetést

Az Alföld teljes területére kiadják vasárnapra az elsőfokú figyelmeztetést a havazás miatt – jelezte az …