2019. június 17., hétfőMa Laura napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.17. Laura Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Jakab Péter szerint terroristának nézték a TV2-ben

Hirdetés

Jakab Péter szerint terroristának nézték a TV2-ben

Megpróbált bejutni a TV2 híradójába Jakab Péter, a Jobbik országgyűlési képviselője. A Facebook oldalán közzétett videón azt mondja, legutóbb több mint egy éve kapott meghívást ide.

A Nemzeti Választási Bizottság eddig 25 millió forintra büntette meg a TV2-t azért, mert csak a Fidesz propagandáját nyomják éjjel-nappal, az ellenzéki sajtótájékoztatókról pedig nem számolnak be, és ezzel a TV2 megsérti a választási eljárásról szóló törvényt. Magyarán elcsalja a választást vagy legalább is arra tesz kísérletet. 

– magyarázza a videóban. Azt nehezményezi, hogy a keddi jobbikos sajtótájékoztatóra se ment el a csatorna, pedig a választás előtt néhány nappal kötelessége lenne mindegyik pártnak teret adnia. 

Hirdetés

Úgy döntött, elmegy ő a TV2 stúdiójába, hogy bekerüljön az adásba, és fel tudja olvasni a közleményét.  A 24.hu azt írja, nem sikerült az akció, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/05/21/jakab_peter_jobbik_terrorista_tv2/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Több mint tízezer patkányészlelés volt Budapesten tíz hónap alatt

Több mint tízezer patkányészlelés volt Budapesten tíz hónap alatt

Május elején hivatalosan négy kerületben (XIII., V., IX., és XX.) kezdte meg az intenzív rendkívüli patkányirtást a …