2019. augusztus 26., hétfőMa Izsó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.08.26. Izsó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Jakab Péter szerint terroristának nézték a TV2-ben

Hirdetés

Jakab Péter szerint terroristának nézték a TV2-ben

Megpróbált bejutni a TV2 híradójába Jakab Péter, a Jobbik országgyűlési képviselője. A Facebook oldalán közzétett videón azt mondja, legutóbb több mint egy éve kapott meghívást ide.

A Nemzeti Választási Bizottság eddig 25 millió forintra büntette meg a TV2-t azért, mert csak a Fidesz propagandáját nyomják éjjel-nappal, az ellenzéki sajtótájékoztatókról pedig nem számolnak be, és ezzel a TV2 megsérti a választási eljárásról szóló törvényt. Magyarán elcsalja a választást vagy legalább is arra tesz kísérletet. 

– magyarázza a videóban. Azt nehezményezi, hogy a keddi jobbikos sajtótájékoztatóra se ment el a csatorna, pedig a választás előtt néhány nappal kötelessége lenne mindegyik pártnak teret adnia. 

Hirdetés

Úgy döntött, elmegy ő a TV2 stúdiójába, hogy bekerüljön az adásba, és fel tudja olvasni a közleményét.  A 24.hu azt írja, nem sikerült az akció, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/05/21/jakab_peter_jobbik_terrorista_tv2/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lakástűz Kőbányán: három kisgyereket kellett kimenteni, egyikük még mindig kórházban van

Támogatóinknak köszönhetően vasi és zalai anyagaink készítéséhez 5038 km-t autóztunk. Támogass te is! Két testvérét …